Digitale transformatie: opkomende business models (Omar Mohout)

Opleiding / training
Groeiatelier - Ajuinlei1 bedrijvencentrum
9000 Gent
18.30u. - 21.00u.
mei 23

Over Groeiatelier

Onafhankelijk kenniscentrum voor en door ondernemers Het Groeiatelier inspireert en begeleidt ondernemers, helpt ze in contact te komen met de juiste mensen en voorziet ze van de nodige expertise om te kunnen groeien.   In samenwerking met een aantal onafhankelijke experts verzorgt het Groeiatelier een ruim en gevarieerd aanbod aan seminars, workshops en matchmaking events. Elk evenement brengt..

 

Wat?

Het lijdt weinig twijfel dat de maatschappij door een grote transformatie gaat, gedreven door digitalisering. In dit seminar gaat Omar Mohout dieper in op de nieuwe opkomende business models die deze transformatie drijven.

Strijd tegen traditionele bedrijfsmodellen

Het internet is niet alleen de voornaamste publieke ruimte geworden maar ook het middel bij uitstek om traditionele bedrijfsmodellen en markten ondersteboven te halen. Datzelfde internet zorgt ervoor dat concurrentie zich niet zozeer meer afspeelt tussen producten en diensten, maar alsmaar meer tussen bedrijfsmodellen.

Voor wie

ondernemers, managers

Wat zal je leren?

In deze workshop gaat Omar dieper in op en geeft een pak voorbeelden van opkomende bedrijfsmodellen, waaronder:

  • Subscription-based business models
  • Data-based business models

Waarom erbij zijn?

Je gaat naar huis met een heleboel inzichten over de nieuwe business models en de digitale transformatie die steeds meer z’n opmars maakt.

HIER INSCHRIJVEN

Bekijk meer activiteiten

mei 23

Gratis Webinar Webschrijven

Wil jij leren hoe je heldere en overtuigende webteksten schrijft? Volg dan het gratis webinar Webschrijven.

Bekijk details

mei 23

Digitale transformatie: opkomende business models (Omar Mohout)

In dit seminar gaat Omar Mohout dieper in op de nieuwe opkomende business models die de nieuwe digitale transformatie drijven.

Gent / Groeiatelier - Ajuinlei1 bedrijvencentrum

Bekijk details

mei 24

Gears17

Gears organised by Showpad Engineering wants to bring passionate people together to inspire and to challenge the future of software engineering.

Gent / ArtCube

Bekijk details

mei 30

Watson Brussels Summit 2017

Discover Watson at the Watson Brussels Summit. There are workshops, demos, round tables and presentations for IT, Security and Finance professionals.

Brussel / IBM Client Center

Bekijk details

mei 30

Social selling

Wil jij in 1 uur alles leren over leadgeneratie via social media? Ontdek alle ins & outs tijdens het nieuwe webinar Social selling

Bekijk details

mei 30

OPLEIDING E-MAILMARKETING: MAILCHIMP

Een basisopleiding E-mailmarketing met MailChimp om zo jouw (nieuwe) klanten op de hoogte te brengen van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Antwerpen / Crowne Plaza Hotel

Bekijk details

Schrijf je in op onze agenda nieuwsbrief: