EasyCatalog voor starters

Opleiding / training
Typografics
9220 Hamme
09.00u. - 17.00u.
feb 20

Over Typografics

Typografics creëert sterke visuals voor print of web. We doen dit bij ons in de studio of bij jou op kantoor. Daarvoor maken we gebruik van de allernieuwste technieken. Onze mensen zijn stuk voor stuk getrainde professionals met een hart voor hun job. 

 

Wat?

Wat als je de opmaak van folders, catalogi, prijslijsten of verpakkingsontwerpen grotendeels zou kunnen automatiseren? Met EasyCatalog kun je door middel van ‘databasepublishing‘ heel wat tijd besparen en saai en repetitief werk tot een minimum beperken. Zo houd je meer tijd over voor creatief werk. EasyCatalog is een plug-in voor InDesign die een dynamische link legt tussen je brondata en je uiteindelijke document. Wie ermee aan de slag gaat ziet de foutenlast flink dalen en houdt zijn documenten moeiteloos up-to-date.

EasyCatalog is makkelijk in gebruik en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Daarom starten we met een praktische training die je inwijdt in de basisbegrippen. Je krijgt de nodige basisvaardigheden onder de knie en we voorzien ook de nodige oefeningen.

Voor deze opleiding is enige voorkennis InDesign vereist.

Voor wie

Gebruikers van Adobe InDesign die de plugin EasyCatalog willen leren gebruiken om snel en makkelijk catalogi of folders op te maken. 

Wat zal je leren?

Wat leer je? 

  • Basis terminologie EasyCatalog
  • Data importeren vanuit een bestand
  • Data importeren vanuit een ODBC-compatibele database
  • Data via EasyCatalog organiseren
  • Data synchroniseren en updaten
  • Templates (Product Styles) aanmaken en gebruiken
  • Automatisatie via Text-Flow pagination

Waarom erbij zijn?

Datapublishing en automatisering laten je toe om sneller te werken. Je zorgt er bovendien voor dat je op elk moment en op elk platform over de meest recente informatie beschikt. 

HIER INSCHRIJVEN

Bekijk meer activiteiten

mrt 28

Presentation Skills Masterclass

Voor iedereen die zijn presentaties skills wil bijwerken. In deze interactieve training oefenen we samen totdat je TED-talk niveau in de vingers hebt.

Antwerpen / TBC

Bekijk details

mrt 29

Gratis Google AdWords Webinar

Leer meer over het inrichten van campagnes, het kiezen van effectieve zoekwoorden, zoektypen en de kosten per klik tijdens het AdWords webinar.

Bekijk details

mrt 30

Gratis Proefles Zoekmachinemarketing

Wil je graag leren hoe je met jouw website goed scoort in Google? En ben je benieuwd hoe een cursus SEO eruitziet? Volg dan de gratis proefles.

Bekijk details

mrt 30

Gratis Proefles Internetmarketing

Wil jij opgeleid worden tot een allround online marketeer en ben je nieuwsgierig naar onze cursus op dit gebied? Volg dan onze gratis proefles.

Bekijk details

mrt 30

Betrek klanten en andere bedrijven bij je innovatieproces: Cocreatie

Je volgende product of dienst meteen een schot in de roos? De droom van elke ondernemer! Met Cocreatie kan het. Maar hoe pak je dit aan?

Bekijk details

mrt 30

SEMINAR: Big Data Technologie voor IoT, Data Lakes, Data Science en BI (met Rick van der Lans, organisatie IT Works)

Een leveranciersonafhankelijk technologie-overzicht van big data: hoe werken Hadoop, Spark, NoSQL, NewSQL, ... en wat kun je ermee ?

Diegem / Parker Hotel Brussels Airport

Bekijk details

Schrijf je in op onze agenda nieuwsbrief: