EasyCatalog voor starters

Opleiding / training
Typografics
9220 Hamme
09.00u. - 17.00u.
feb 20

Over Typografics

Typografics creëert sterke visuals voor print of web. We doen dit bij ons in de studio of bij jou op kantoor. Daarvoor maken we gebruik van de allernieuwste technieken. Onze mensen zijn stuk voor stuk getrainde professionals met een hart voor hun job. 

 

Wat?

Wat als je de opmaak van folders, catalogi, prijslijsten of verpakkingsontwerpen grotendeels zou kunnen automatiseren? Met EasyCatalog kun je door middel van ‘databasepublishing‘ heel wat tijd besparen en saai en repetitief werk tot een minimum beperken. Zo houd je meer tijd over voor creatief werk. EasyCatalog is een plug-in voor InDesign die een dynamische link legt tussen je brondata en je uiteindelijke document. Wie ermee aan de slag gaat ziet de foutenlast flink dalen en houdt zijn documenten moeiteloos up-to-date.

EasyCatalog is makkelijk in gebruik en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Daarom starten we met een praktische training die je inwijdt in de basisbegrippen. Je krijgt de nodige basisvaardigheden onder de knie en we voorzien ook de nodige oefeningen.

Voor deze opleiding is enige voorkennis InDesign vereist.

Voor wie

Gebruikers van Adobe InDesign die de plugin EasyCatalog willen leren gebruiken om snel en makkelijk catalogi of folders op te maken. 

Wat zal je leren?

Wat leer je? 

  • Basis terminologie EasyCatalog
  • Data importeren vanuit een bestand
  • Data importeren vanuit een ODBC-compatibele database
  • Data via EasyCatalog organiseren
  • Data synchroniseren en updaten
  • Templates (Product Styles) aanmaken en gebruiken
  • Automatisatie via Text-Flow pagination

Waarom erbij zijn?

Datapublishing en automatisering laten je toe om sneller te werken. Je zorgt er bovendien voor dat je op elk moment en op elk platform over de meest recente informatie beschikt. 

HIER INSCHRIJVEN

Bekijk meer activiteiten

apr 29

Bijna Afgestudeerd? Mono begeleidt je naar je droomjob!

Mono is een intensieve en praktijkgerichte opleiding waarbij pas afgestudeerden ondernemende skills ontwikkelen via business challenges en netwerking.

Gent / CommunicatieCampus, Sint-Denijslaan 487 te 9000 Gent

Bekijk details

mei 2

Webinar Marketing Analytics & Intelligence

Starten met Big Data marketing? Tijdens dit webinar bespreken we de mogelijkheden binnen de (online) marketingwereld. Schrijf je gratis in!

Bekijk details

mei 2

Verdubbel je website traffic met eenvoudige email campagnes 

Zorgen dat mensen "jouw bedrijf vinden" is essentieel. Er zijn veel manieren om je website te optimaliseren: "backlink-building" werkt.

Bekijk details

mei 2

Juul gaat van start

Ben jij zoals Juul? Wil je uitbreken en je dromen waarmaken? Kom dan naar ons event en maak kennis met onze aanpak: “De Stoompot”.

Kasterlee / De Casteleer

Bekijk details

mei 2

Online succes boeken met Google

In deze kennissessie willen we graag op een efficiënte en leuke manier uw kennis bijschaven op het gebied van online organische groei (on-page/SEO).

Brasschaat / Cobalt office

Bekijk details

mei 3

Marketing Automation Day

Inspiratiedag met 11 experts uit de bedrijfswereld. A.d.h.v. heldere cases en tips leert u een succesvolle marketing automation strategie uitbouwen.

Mechelen / Congres- en Erfgoedcentrum Lamot

Bekijk details

Schrijf je in op onze agenda nieuwsbrief:

AdvertisementAdvertisementAdvertisement