Webinar Google Analytics

Webinar
online
11.00u. - 12.00u.
mrt 22

Wat?

Tijdens het Google Analytics webinar laten wij jou zien wat de basisfunctionaliteiten zijn van Google Analytics. Ook laten wij jou zien hoe je Google Analytics implementeert op je site, hoe je doelstellingen op je website meetbaar maakt en gaan we in op diverse begrippen zoals bouncepercentage en unieke bezoekers.

Voor wie

Het Google Analytics webinar is bedoeld voor iedereen die Google Analytics wil inzetten om zijn website te optimaliseren en zijn conversie te verbeteren.

Wat zal je leren?

Tijdens het webinar bespreken we de volgende onderwerpen:

  • Google Analytics: wat is het en hoe werkt het?
  • Aanmaken van een account
  • Bouncepercentage en unieke bezoekers
  • Meten van conversie
  • Doelen en trechters
  • Intern verkeer filteren
  • Site Search

Waarom erbij zijn?

Wil je inzicht in wat bezoekers op jouw site doen? Wil je leren hoe je aan de hand van dit inzicht je website verbetert? Met Google Analytics kan je niet alleen je verkopen en conversie meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers jouw site gebruiken, hoe ze op je site terechtkomen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze terug komen. Volg het webinar voor een live handleiding door het programma.

HIER INSCHRIJVEN

Bekijk meer activiteiten

mrt 30

Gratis Proefles Zoekmachinemarketing

Wil je graag leren hoe je met jouw website goed scoort in Google? En ben je benieuwd hoe een cursus SEO eruitziet? Volg dan de gratis proefles.

Bekijk details

mrt 30

Gratis Proefles Internetmarketing

Wil jij opgeleid worden tot een allround online marketeer en ben je nieuwsgierig naar onze cursus op dit gebied? Volg dan onze gratis proefles.

Bekijk details

mrt 30

Betrek klanten en andere bedrijven bij je innovatieproces: Cocreatie

Je volgende product of dienst meteen een schot in de roos? De droom van elke ondernemer! Met Cocreatie kan het. Maar hoe pak je dit aan?

Bekijk details

mrt 30

SEMINAR: Big Data Technologie voor IoT, Data Lakes, Data Science en BI (met Rick van der Lans, organisatie IT Works)

Een leveranciersonafhankelijk technologie-overzicht van big data: hoe werken Hadoop, Spark, NoSQL, NewSQL, ... en wat kun je ermee ?

Diegem / Parker Hotel Brussels Airport

Bekijk details

mrt 30

Brand Owners Night

Tijdens de Brand Owners Night komt u te weten wat de beste manier is om uw assets te beheren en digitale werkprocessen te optimaliseren.

Mechelen / VIP zaal, UGC Mechelen

Bekijk details

mrt 30

FeWebCafé: Groeien als agency, van metrics tot dashboards

Elk agency kampt met dezelfde uitdaging: hoe meet je de realisatie van je doelstellingen? We duiken in de dashboards van 3 digitale agencies.

Gent / Teamleader

Bekijk details

Schrijf je in op onze agenda nieuwsbrief: