B2B Hoofdredacteur online/print

Turnhout

Vast contract

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over Minoc Media Services

Minoc Media Services gevestigd in Turnhout, is de marktleidende, data driven Belgische uitgeverij op het gebied van ICT, e-commerce, digital lifestyle en fotografie. Zowel online als in print hebben we sterke merken.

 

Jobomschrijving

De technologiewereld gaat hard, maar jij bent mee. Zit je altijd op de eerste rij bij de lancering van digitale nieuwigheden? Komen vrienden steeds bij jou terecht als het gaat om computers, smartphones en internet? Geen schrik om te presenteren op een podium? En schrijven gaat je ook goed af?

Voor de versterking van het team, is de redactie van Smart Business en Twinkle momenteel op zoek naar een (m/v): Hoofdredacteur online/print

Je functie

Alles wat leeft in de zakelijke technologiewereld volg je op de voet. Via sociale media en real life contacten vis je uit wat onze surfende lezers boeit en bouw je een sterk netwerk van informatiebronnen op. De interessantste onderwerpen pik je eruit, waarna onderbouwde analyses en scherpe artikelen vlotjes uit je pen/toetsenbord/touchscreen vloeien. Daarnaast zal je seminars organiseren, leiden en debriefen. Je wordt het zakelijke gezicht van Minoc Media Services.

Wat verwachten we van jou?

  • Wat digitale technologie betreft, maken ze je niet veel wijs.
  • Je weet wat er in de zakelijke wereld leeft en nieuwe trends pik je meteen op.
  • Ook eCommerce heeft geen geheimen voor je.
  • Feiten en meningen verwerk je nauwkeurig tot boeiende artikelen.
  • Je bent een efficiënte teamspeler, met een actieve staat van dienst op sociale netwerken zoals Twitter, Instagram of LinkedIn.
  • Je komt in een jong team terecht waaruit je het maximale moet halen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Wat dacht je van een zitje in de spits van de Belgische technologiejournalistiek, en de opportuniteit om je stempel te drukken op de zakelijke richting van Smart Business, Twinkle en andere spannende online projecten?
  • Je komt bovendien terecht in een straf team, op een aangename, interessante werkplek ver van de files (Turnhout).
  • Doorgroeimogelijkheden, een competitief loon en extralegale voordelen behoren ook tot het pakket.

Meer vacatures

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: