Digital Project Manager

Gent

Vast contract

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over Gutzandglory

Gutzandglory is een geïntegreerd reclamebureau in Gent, met als core competencies merk- en communicatiestrategie, advertising, brand design, digital marketing, pr en activatie. Met een team van ±25 werken wij als full-service bureau vol goesting voor nationale en internationale merken als Smeg, PwC, sp.a, cambio, Profile Tyrecenter, Etex, Zespri, Ageas, Mora en meer.

 

Jobomschrijving

Als Digital Project Manager ben je verantwoordelijk voor briefing, planning, budgettering en executie van al onze digitale projecten: marketingcampagnes, websites, apps, emailings,.. Je zorgt er steevast voor dat ze excellent en op tijd klaar zijn.

Door jouw centrale rol in het team, neem je ook een stuk van de operationele kant van het digitale team op je: weekly planning, budget management, enz. Je werkt hierin nauw samen met de accountmanagers voor de afstemming met offline channels en de traffic manager voor planning.

Kortom, jij bent hét aanspreekpunt voor ‘all things digital’; intern ter ondersteuning van de accounts en de creatieven, extern voor klanten en onderaannemers. Je krijgt alle vrijheid om zelf initiatieven te lanceren en rapporteert direct aan de Digital Director.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt al enkele jaren ervaring in een digital agency, reclamebureau, web ontwikkelaar of iets soortgelijks. Je bachelor of masteropleiding lag trouwens ook in deze richting.  
  • Je hebt de kennis in huis om de ontwikkeling van websites en digitale marketingprojecten van start tot finish te coördineren.
  • Je maakt straffe functionele briefings, planningen en budgetten.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands & Engels, maar als je ook Frans spreekt, zijn we entièrement content.
  • Een van bovenstaande bullets een twijfelpuntje? Geen probleem, we bieden meer dan voldoende ruimte voor training en opleiding.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een erg afwisselende job in een tof Gents reclamebureau, omringd door een team van ervaren advertising experts uit alle hoeken van de Belgische reclamewereld.
  • Je mag verder rekenen op een goede verloning, extralegale voordelen en een toffe werkomgeving aan het handelsdok.
  • Ah ja, en mocht je er even tussenuit willen, pak dan gerust de rode cabrio die voor de deur staat.

Like the sound of it?

Stuur dan via de oranje knop jouw motivatie & CV!

Meer vacatures

Job in de kijker

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: