Email Campaign Manager

Antwerpen

Vast contract

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over FCR Media

FCR Media Belgium is marktleider in digitale oplossingen voor zelfstandigen en kmo’s. En dankzij de vleugels van het internationale bedrijf FCR Media en jouw enthousiaste team voel je je al snel helemaal thuis in het kantoor van Berchem.

 

Jobomschrijving

Werk samen met energieke en vlotte collega’s aan digitale vernieuwing en prikkelende producten zoals mobielvriendelijke websites en Facebookcampagnes. Want FCR Media Belgium is dé digitale marketingpartner voor kmo’s en zelfstandigen.

Jouw uitdaging

Als Email Campaign Manager ben je dé spilfiguur in het opzetten en uitvoeren van e-mail campagnes voor het FCR Media marketing plan. Samen met de Go-to-Market manager zorg je voor een feilloze planning, evalueer je na afloop de resultaten en signaleer je verbeterpunten. Onze creatieve copywriter assisteert met content.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt ervaring in online marketing en hebt de technische know-how om email campagnes te ontwikkelen. Aantoonbare ervaring in Marketing Automation is een must have en je scherpe pen triggert onze klanten. Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Media filosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht

Wat hebben we jou te bieden?

  • Team van ervaren en gepassioneerde marketeers die graag jouw skills willen aanscherpen
  • Een energieke sfeer en ruimte voor inspraak
  • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil
  • Competitief salarispakket incl. 13e en 14e maand, maaltijdcheques, een gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering, een gratis pensioenplan, glijdende werktijden en een aantrekkelijke vakantieregeling

Solliciteer nu

Meer vacatures

Job in de kijker

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: