Online Marketing Professional

Antwerpen

Vast contract

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over Daisycon

Daisycon helpt adverteerders bij het realiseren van hun online marketingdoelstellingen. Dit doen we samen met een sterk netwerk van publishers die we ondersteunen bij het maximaliseren van inkomsten uit e-mailbestanden en websites. 

 

Jobomschrijving

Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een: online marketing professional

Door jouw commerciële ervaring en gedrevenheid ben je een goede gesprekspartner voor onze klanten. Daarnaast ben je creatief én beschik je over voldoende ervaring in online marketing. Je weet elke vraag te vertalen naar een oplossing binnen ons netwerk. Maar dat is ook het mooie, het netwerk is zo breed, voor elk vraagstuk hebben wij een passende oplossing.

Het is jouw verantwoordelijkheid om de affiliate programma’s en leadcampagnes op te starten, te managen en te optimaliseren. Je bent commercieel gedreven en zoekt samen met onze sales professionals naar nieuwe kansen in de markt en bied je aanvullende diensten aan. Je komt in contact met grote namen zoals; Hello Bank!; Corona Direct, Test-Aankoop, Scarlet, Euroflorist en Krëfel.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt net je Bachelor behaald en al enige jaren werkervaring.
  • Je wilt je graag verder ontwikkelen tot Affiliate Marketing specialist.
  • Je wilt je commerciële talenten ontwikkelen en je bent enorm leergierig
  • Je spreekt perfect Nederlands en Engels, Frans is een pré

Wat hebben we jou te bieden?

Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris en ontvang je een leuke winstuitkering. Wij begrijpen dat dat belangrijk is, maar er is nog meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Daarbovenop: 

  • Wij bieden een uitstekende studieregeling
  • Je krijgt een prima salaris en een 13e maand
  • en je krijgt Eco- en maaltijdcheques

Ons kantoor vind je hier: Fosbury & Sons. Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen. Zodra je over de drempel bent zie je precies waarom wij ons kantoor hier hebben gevestigd. Wij werken namelijk in dé creative hub van Antwerpen. Hét kantoor waar on- en offline pioniers samenkomen.

Een uitgebreide brief is niet nodig! Laat je CV achter via de oranje knop of solliciteer via LinkedIn bericht. Weet je een andere creatievere manier? Helemaal prima, maak maar indruk.

Solliciteer nu

Meer vacatures

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: