Stagiair marketing: focus B2B - najaar 2017

Roeselare

Stagiair

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over Dewaele Vastgoedgroep

Dewaele Groep is de overkoepelende naam voor Dewaele | vastgoed met advies, Turner en De Syndic. Deze drie merken zetten zich elk in voor één tak binnen de makelaardij. Dewaele | vastgoed met advies neemt het woonvastgoed voor zijn rekening, Turner is gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed en De Syndic staat in voor het professioneel beheer van mede-eigendommen. Samen vormt dit een groep van 145 ..

 

Jobomschrijving

Je staat samen met het marketingteam in voor de crossmediale marketingvoering van ons merk Turner: aanpassen van websites en allerhande brochures, opmaken van teksten en direct mailings, opvolgen van drukwerk,…

Daarnaast werk je actief mee aan de uitbouw van bepaalde marketingprojecten waarbij jij het volledige onderzoek zal voeren en de gegevens zal verwerken. Dit project zal toegespitst zijn op onze marketingambities voor de B2B-markt en kan worden afgestemd op de noden van jouw eventuele eindwerk.

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt momenteel een hogere opleiding marketing of communicatie en zoekt een stageplaats voor het najaar 2017.
  • Je bent gebeten door marketing en communicatie en wil je verder verdiepen in videomarketing.
  • Je kan goed overweg met Photoshop, Excel en PowerPoint.
  • Je beschikt over een vlotte pen en bent communicatief sterk.
  • Je durft initiatief nemen.
  • Kennis Engels en Frans zijn een pluspunt.

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden je een uitdagende stageplaats in ons hoofdkantoor te Roeselare. Met behulp van gedegen ondersteuning en begeleiding kan je de opgebouwde kennis volledig omzetten in de praktijk. Je komt terecht in een jong en enthousiast team.

Interesse?
Surf dan naar www.dewaelegroep.be/schoolstage en vul het sollicitatieformulier in. Neem alvast een kijkje op www.dewaelegroep.be om onze bedrijfssfeer op te snuiven! Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze HR-afdeling via 056 234 332.

Meer vacatures

Digital Marketeer

Niko
Sint-Niklaas

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: