Volg de opleiding data scientist

Kontich

Stagiair

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over Cevora

Het Aanvullend Paritair Comité voor Bedienden (APCB of PC200) overkoepelt 55.000 bedrijven. Die storten elk een jaarlijkse bijdrage. Daarmee kunnen de 404.000 bedienden uit bedrijven gratis opleiding volgen bij Cevora. Zo stimuleren werkgevers en werknemersorganisaties de kennis en vaardigheden van de medewerkers. Waarom? Eenvoudig: iedereen wordt beter van werknemers die zich goed voelen en beter presteren. Gun ook uw medewerkers méér voldoening met een efficiënte Cevora-opleiding.

 

Jobomschrijving

Volg de gratis opleiding data scientist in Kontich

Gefascineerd door data? Zet de eerste stap naar je droomjob!

Vroeger sprak men van een gebrek aan data, vandaag eerder een overvloed. Er is een groeiende nood aan mensen die weten hoe deze (ruwe) data gebruikt kan worden om te komen tot gefundeerde antwoorden op bedrijfsvraagstukken, die vroeger op basis van intuïtie werden beantwoord. Als data scientist ben jij de persoon waar collega’s een beroep op doen om een berg ruwe data om te zetten tot een aantal waardevolle inzichten. Interesse om deze job van de toekomst uitoefenen? Volg dan deze gratis opleiding!

Wat verwachten we van jou?

Jij bent:

  • op zoek naar werk
  • vertrouwd met wiskunde en statistiek
  • klantgericht
  • leergierig
  • opgeleid tot het niveau hoger onderwijs (of gelijkwaardig door ervaring)

Wat hebben we jou te bieden?

Op het programma: Leer op een gestructureerde manier de vraag van het bedrijf te begrijpen, een oplossing te zoeken in data en je inzichten op een duidelijke manier te communiceren.

Waar en wanneer?

  • bij The Master Labs in Kontich
  • voltijds vanaf 26 juni 2017
  • gedurende: 6 maanden
  • inclusief bedrijfsstage van 6 weken

 

Interesse? Schrijf je in voor een vrijblijvende infosessie op 15 of 29 mei 2017

Lees alle details van de opleiding op www.jobber.be

Cevora vzw en VDAB creëren gelijke kansen voor alle werkzoekenden. Voor de opleidingen selecteren wij kandidaten volgens hun kwaliteiten. Ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, gezinssituatie of handicap.

Solliciteer nu

Meer vacatures

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: