Het GAUC event over Google Analytics was op één maand tijd uitverkocht. 200 mensen schreven zich al in. Omdat dit het enige Google Analytics event is in België beslissen we met Bloovi om een grotere zaal te huren in het Diamant Conference center. Zo kunnen er in totaal 250 Google Analytics enthousiastelingen deelnemen aan GAUC 2014.

Grotere zaal, zelfde locatie

De organisatie van het Google Analytics User Conference event heeft in het Diamant Business Center in Brussel een grotere zaal kunnen huren zodat er 75 extra plaatsen beschikbaar zijn. Op die manier kunnen er 250 mensen deelnemen aan GAUC 2014.

Het volledige programma is bekend

Ondertussen is het GAUC 2014 programma bijna volledig bekend gemaakt. Alle 9 sessies en 13 sprekers staan duidelijk uitgeschreven in het programma. Gisteren is er een zeer interessante case van Thomas Cook bijgekomen.

Betalen met KMO portefeuille

Bloovi is erkend met het kwaliteitslabel van Qfor voor de pijler opleidingen. Hierdoor kan Bloovi opleidingen aanbieden via KMO portefeuille. Als bedrijf kan je hiermee 50% van het opleidingsbedrag gesubsidieerd krijgen.