Apple heeft de tweede versie van de iOS 7 beta gelanceerd, deze keer mét support voor de iPad & iPad Mini. Ook niet-ontwikkelaars kunnen de update zonder zorgen installeren.
 

iPad Support, nieuwe Siri stem & Voice Memo 
 

De grootste nieuwigheden van de nieuwe Beta 2 van iOS 7 zijn de ondersteuning voor de iPad & iPad Mini. Zo had Apple tot hier toe geen ondersteuning voor iPad in haar nieuwe OS ingebouwd. 

Naast het toevoegen van iPad-support heeft deze Beta ook een nieuwe stemmen voor Siri & is er een nieuwe Voice Memo App gemaakt. Bovendien heeft Apple ook aanpassingen gedaan aan de iCloud ondersteuning in iOS 7.

Ook niet-ontwikkelaars kunnen installeren

Niet-ontwikkelaars die iOS 7 enkele weken geleden installeerden op hun iPhone zullen verheugd zijn dat deze update ook gewoon kan geïnstalleerd worden via Instellingen - Algemeen - Software Update.

Indien je zou willen downgraden naar iOS 6.x dan kan je dat doen via deze tutorial

Finale versie iOS 7 rond 20 september

 

Volgens Cult of Mac zal de finale versie of ‘golden master’ van iOS 7 rond 20 september op de markt komen.

De blog maakte een voorspelling aan de hand van de timings van voorgaande iOS releases. Zo gaf Apple in het verleden altijd de tweede beta van haar iOS vrij na ongeveer 15 dagen, wat nu het geval is.


Als we de lijn doortrekken, dan zou de finale versie van iOS 7 moeten klaar zijn rond 20 september. Hier kan je een overzicht vinden van de voorspellingen van Cult of Mac: 

  • Beta 2 – dinsdag  25 juni
  • Beta 3 – woensdag 10 juli
  • Beta 4 – donderdag 25 juli
  • Beta 5 – maandag 12 augustus
  • Beta 6 – vrijdag 30 augustus
  • Gold Master – dinsdag 10 september
  • iOS 7 Final – vrijdag 20 september

Het is best mogelijk dat de timings afwijken van het verleden. Maar lijkt aannemelijk dat Cult of Mac er niet ver naast zal zitten aangezien hun eerste voorspelling blijkt te kloppen. 
 

Google