Eind dit jaar lanceert de Audi invoerder in België een innovatief project bij haar dealers waarin de iPad een centrale rol gaat spelen. De tablet computers van Apple zullen in de showroom worden ingezet als sales tool om het verkoopgesprek te optimaliseren. Audi zal  hiervoor gebruik maken van de Showpad applicatie, een iPad app ontwikkeld door het gelijknamige Gentse bedrijf.

Showpad: Sales Made Easy from Showpad on Vimeo.

De iPad zal  heel wat voordelen bieden voor de verkopers en werd gekozen voor het gebruiksgemak, de snelheid en de betrouwbaarheid. Dankzij de Showpad applicatie zullen de Audi dealers altijd over de laatste informatie beschikken en zal het verkoopproces efficiënter en aangenamer maken zowel voor de klant, de verkoper als  het bedrijf.

Showpad is een vernieuwende oplossing voor verkoopteams die zijn uitgerust met een tablet computer. Het is een combinatie van enerzijds een iPad applicatie gericht op het presenteren van producten, het optimaliseren van het verkoopgesprek en het capteren van klantengegevens, en anderzijds een online platform gericht op distributie van bestanden, gebruikersbeheer en vormgeving van de iPad app.

Showpad werd opgericht door Pieterjan Bouten, Louis Jonckheere en Peter Minne. Met hun applicatie willen ze het verkoopproces voor bedrijven vergemakkelijken en optimaliseren. Na 6 maand kan het bedrijf reeds een indrukwekkende klantenlijst voorleggen. Naast Audi België kunnen ze wereldwijd reeds enkele grote multinationals zoals BASF, Accenture en Cibavision tot hun klanten rekenen. 80% van hun omzet komt uit het buitenland.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?