De Belgische onderneming Awingu, gespecialiseerd in de ontwikkeling van ‘workspace aggregator’ software, haalt een bijkomende investering op van 2,65 miljoen euro.

Internationale expansie doortrekken

Awingu wil met de nieuwe financiële injectie vooral de internationale expansie doortrekken en het ambitieuze groeiscenario verder uitbouwen. De investeringsronde werd geleid door de refererentieaandeelhouders Michel Akkermans (via de nv Pamica) en Proximus.

Awingu, met hoofdzetel in Gent en kantoren in de Amerikaanse steden New-York en San Francisco, ontwikkelt software zodat bedrijfsmedewerkers op het even wel platform altijd en overal hun applicaties kunnen opvragen op tablets, smartphones en andere draagbare oplossingen. Awingu werkt met internationale partners zoals Microsoft, HP Enterprise, Google en IBM.

Expansief Groeiscenario 

Michel Akkermans, serieel ondernemer en voorzitter van Awingu, gelooft sterk in het expansieve groeiscenario: “Deze onderneming beschikt over een bijzonder gebruiksvriendelijke technologie en een scherpe organisatie met heel wat ervaring en talent.”   

De CEO van Awingu, Walter Van Uytven, is erg opgetogen over de bijkomende investering: “Dit geeft ons alweer een nieuwe boost. We zullen onze bestaande en toekomstige klanten nog beter kunnen ondersteunen en helpen bij de uitbouw van hun organisatie.” Meer info: www.awingu.com