Plopsaland lanceert een nieuwe smartphone app die bezoekers helpt hun bezoek aan het Plopsa-park voor te bereiden. Met de app kan je alle info raadplegen over attracties, restaurants, winkels en showinformatie.

Grasduinen door de attracties en wachttijden 

Wanneer je de taal gekozen hebt, geeft de app een overzicht van alle attracties, restaurants en winkels in Plopsaland De Panne, aangeduid op een parkplan. De gebruiker kan op allerhande slimme manieren grasduinen in de attracties.

Zo vind je in een paar klikken de familie attracties terugvinden, de activtiteiten voor kinderen volgens hun lengte localiseren of plekken spotten waar je kabouter plop kan terugvinden. Naast een uitgebreide omschrijving en een foto krijg je ook een idee van de wachttijd aan die attractie.

Find my car

Daarnaast biedt de app ook een pak nuttige onderdelen zoals het bestellen van tickets of de actuele openingstijden.De applicatie heeft ook een ‘Find my car’-functie. Registreer je locatie bij het achterlaten van je auto op de parking, en de app brengt je feilloos terug naar je wagen na een dagje Plopsa-plezier.

App PlopsalandEerdere samenwerking

De app werd ontwikkeld door Bazookas, de serious games studio uit Brugge, in nauwe samenwerking met de marketingafdeling van Plopsa. Het is al de 3e app waarvoor Bazookas & Plopsa samenwerken. Eerder dit jaar lanceerde Plopsa ook al de GeForce Miles Club voor Holiday Park in Duitsland en even later volgde de Belgische tegenhanger: de Anubis Miles Club. Plopsa liet al eerder via social media weten zeer tevreden te zijn over de samenwerking met Bazookas.

Meer info over de app vind je op deze website.

Iedereen kan de nieuwe app downloaden in de App Store en op in de Google Play Store.