We zijn hier weer met onze "Bloovi groeit snel", maar Bloovi groeit ook snel! En daar zijn we trots op. Onder andere daarom zijn we van start gegaan met een nieuw project: de Bloovi Community Boosters, boosting Bloovi since ...

Wat zijn Bloovi Community Boosters?

Zoals je ondertussen al weet, is het één van de missies van Bloovi om de sector te helpen groeien, op gelijk welke manier. Bloovi Community Boosters is daarbij een extra stap in die richting. Het zit namelijk zo dat we bij Bloovi enkele studenten of jonge professionals de kans willen geven zich verder te ontwikkelen via Bloovi. De boosters ondersteunen Bloovi dus op basis van hun talenten en kwaliteiten.

Waarom en Hoe?

Eerst en vooral gaan we kijken wat de sterke en minder sterke punten zijn van de kandidaat. Daarna bepalen we waar hij of zij waardevol kan zijn voor Bloovi. Dit kan gaan van het helpen opstellen en afnemen van interviews, input leveren bij artikels, communicatie verder uitwerken via social media, netwerken vanuit Bloovi op events, ...

Elke Bloovi Booster mag dit als functie vermelden op eigen platformen, zoals social media en eigen sites. Daarnaast krijgen ze een prominente vermelding bij 'Over Bloovi'. Tenslotte mogen ze (met behulp van een @bloovi.be adres) netwerken vanuit Bloovi, met als doel hun eigen professionele netwerk uit te breiden.

Bloovi Community Boosters doen dit om bij te leren, hun netwerk uit te breiden, nieuwe talenten te ontdekken of reeds gekende verder te verfijnen. Zij verwachten hier geen financiële vergoeding voor. Elke booster bepaalt ook hoe intensief ze aan Bloovi willen werken.

Momenteel zijn er twee Bloovi Community Boosters (zie verder) en daar houden we het voorlopig bij. We willen eerst met Lotte en Jelle een degelijke samenwerking uitbouwen om zo vlotter van start te gaan met Boosters die er in de (nabije) toekomst zullen bij komen.

Wie zijn de Bloovi Community Boosters?

Lotte Eeckhout

Lotte zal Bloovi vooral ondersteunen bij het opstellen en afnemen van interviews en bij de uitwerking van de communicatie.

"Mede vanwege mijn opleiding in bedrijfspsychologie en personeelsbeleid gaat mijn interesse uit naar wat mensen drijft en motiveert binnen een bedrijf. Hierbij wil ik mij graag verder verdiepen in de menselijke kant van de sector en hoop ik daarbovenop een bijdrage te kunnen leveren aan Bloovi. Ik kijk alvast uit naar deze boeiende samenwerking en hoop snel meer van me te kunnen laten horen. Let's start this conversation!"

Jelle Verheugen 

Jelle zal Bloovi vooral ondersteunen bij de social media campagnes en acties. Daarnaast heeft hij een sterk inzicht in de meer technische aspecten van marketing en branding, waarmee hij ook op die manier zijn bijdrage levert aan Bloovi.

"Tijdens mijn opleiding Netwerkeconomie ben ik het belang van communicatie en de kracht van netwerken gaan inzien. Voor mij staat elke connectie gelijk aan een verandering, een ander inzicht, een nieuw idee, een eureka moment, … Als Bloovi Community Booster wil ik bijdragen aan Bloovi door het maken van connecties en het communiceren van de nieuwe inzichten. So let's connect!"

They be boosting !

Wanneer je Lotte of Jelle ergens tegenkomt, spreek ze gerust aan, stel vragen, leer Bloovi en de Boosters kennen. Hier vind je trouwens meer contactgegevens. Wij hebben een open cultuur en dat willen we extra uitspelen door meer aanspreekpunten te voorzien.

Wil je er toch graag bij? Stuur Alexander een mailtje. Voorlopig houden we het bij twee boosters, maar zoals alles bij Bloovi: 't kan snel veranderen!

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws. Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi