We hebben bloovi.be vandaag in een nieuw jasje gestopt. Er is meer plaats gemaakt voor content én de mogelijkheden voor adverteerders werden uitgebreid. De hoeveelheid van advertenties blijft echter beperkt, aangezien content voor ons blijft primeren.

Wat is er nieuw?

  • Advertenties. Klanten krijgen vanaf nu meer mogelijkheden om hun bedrijf, vacature of event in de kijker te plaatsen. Dat kan via de in de kijker box aan de rechterkant van de website of via een banner onder de knoppenbalk bovenaan de website. Hieronder kan je zien hoe Engagor dat aanpakt voor hun vacatures extra in de verf te zetten:

  • Nieuw jobaanbod. De tarieven en pakketten om een vacature op bloovi.be te plaatsen werden aangepast en de mogelijkheden werden uitgebreid. Zo is het nu mogelijk om een vacature te plaatsen voor € 125. Voor € 225 (de Vacature+) zetten we jouw vacature in de kijker gedurende 3 dagen.

  • De navigatiebalk bovenaan werd onder handen genomen. We behouden onze rubrieken, maar hebben ervoor gezorgd dat ze overzichtelijker én compacter zijn geworden. Als je doorheen de site navigeert zal je zien dat het bloovi-logo mee scrollt. De content categorie waarin de lezer zich bevindt wordt vanaf nu ook aangegeven met oranje.

  • Ook de content werd herschikt. Zo bestaat bloovi.be vanaf nu uit 2 kolommen waarover de content wordt verdeeld. Zo hebben we onze slider met de laatste content verbannen van de website. Nu worden twee artikels naast elkaar geplaatst ‘above the fold’.
  • Share buttons. De share knoppen werden ook aangepast. Zo zien lezers vanaf nu in één oogopslag wat veel geshared & gelezen wordt (screenshot links). Als je de cursor over de knoppen beweegt zie je het totaalbeeld (screenshot rechts) van de aantal shares per netwerk.

  • De zoekfunctie werd prominenter in beeld gebracht.

  • Ook de mobiele site werd aangepast. Zo werden de responsive weergave van content &  foto’s verder geoptimaliseerd en is de zoekfunctie mobiel beter toegankelijk gemaakt. Bovendien werd het Bloovi logo ook prominenter in beeld gebracht op de responsive versie van de website.

We hopen dat jullie de vernieuwde homepagina kunnen smaken! Laat het ons gerust weten in de comments als jullie suggesties hebben.