Nadat vorige maand een grote vrijetijdswinkel werd geopend, opent bol.com vandaag een speciaalzaak met artikelen voor vele sporten. Naast onder meer voetballen, hometrainers, hockeybescherming en tennisrackets, zijn ook allerlei scheenbeschermers en sporttassen verkrijgbaar. 

Strak Getimed

In de nieuwe speciaalzaak vinden sportievelingen niet alleen de basisbenodigdheden om te kunnen sporten, maar ook aanverwante zaken zoals voetbalsokken, zweetbandjes en tape. De introductie van sportartikelen bij bol.com is strak getimed. “Dit is dé tijd van het jaar dat mensen weer beginnen met sporten. Sportclubs starten met hun trainingsprogramma’s en duizenden mensen willen hun vakantiekilo’s weer zo snel mogelijk kwijt raken,” zegt marketing directeur Michel Schaeffer. “Onze winkel geeft je de mogelijkheid om te focussen op het sporten. Zo hoef je geen energie te steken in eindeloze zoektochten naar het juiste materiaal.”

Bol.com richt zich op onder meer voetbal, fitness, tennis, hockey, squash, hardlopen en golf van bijvoorbeeld Nike, Puma, Bremshey, Adidas en Asics.