Combell Whitepaper - E-mail Marketing: Bent u een Spammer?

Combell Whitepaper - E-mail Marketing: Bent u een Spammer?
Volg Bloovi ook op Twitter!

woensdag 17 oktober 2012

Vermijd dat uw commerciële e-mails verstrikt raken in de spamfilter van uw klanten. Spammen is in de eerste plaats een onethische manier van communiceren. Mensen zomaar ongevraagd lastigvallen met e-mails is NOT DONE. U beschadigt er uw reputatie mee. En dat kost u op lange termijn klanten.

Maar ook op korte termijn vermijdt u best dat label. Want wie herhaaldelijk door service providers en gebruikers gevlagd wordt als een spammer, verhuist heel snel naar de zwarte lijst. Zodra uw IP-adres daar geseind staat, kunt u geen mails meer versturen. Ook geen normale. Bovendien is de procedure om van die lijst gehaald te worden lastig, lang en soms ook duur.

De tips die je uitgelegd krijgt in de whitepaper:

  • Volg uw bounces op
  • Throttle uw e-mail
  • Vermijd spamwoorden
  • Gebruik een normale lay-out
  • Vermijd exact dezelfde e-mails
  • Controleer de technische instellingen van uw server
  • Gebruik uw e-mailprogramma correct
  • Maak uitschrijven eenvoudig

Spam schuilt in een klein hoekje

Spamcontrole is voor het grootste deel een geautomatiseerde taak. Verschillende softwareprogramma?s op de servers van Internet Service Providers (ISP) checken een hele reeks parameters en beoordelen op basis daarvan of uw e-mail wel een normaal bericht is.

Die filters houden alleen rekening met voorgeprogrammeerde criteria. Ze kunnen uw mail dus niet interpreteren. En dus is het perfect mogelijk dat een correcte reeks berichten verstrikt geraakt in die filter omdat u hem verstuurd hebt zoals een spammer dat doet.

Vul hieronder je naam en E-mail in om de whitepaper gratis te downloaden.

-- --

Vond je dit artikel waardevol? Deel het dan hieronder via Twitter, Facebook of Linkedin.

Volg je @bloovi al op Twitter? #bloovi

Tags: , , , , , .Over Tom DB (Combell)


Tom DB (Combell)

Als absolute marktleider in hostingdiensten voor bedrijven, IT integratoren en software ontwikkelaars, is Combell sinds 1999 uitgegroeid tot de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting van zowat elke IT infrastructuur, website of applicatie.

Naast de gebruikelijke standaarddiensten zoals domeinnaamregistratie, website hosting en e-mail, zijn we gespecialiseerd in geïntegreerde oplossingen op maat van uw onderneming. We begeleiden uw IT-afdeling niet alleen in de hosting van uw infrastructuur, maar ontfermen ons eveneens over de installatie, het onderhoud, de hard- en software, upgrades en de security. Zodat u zich kan concentreren op uw core business.

Volg mij


Bekijk volledig profiel