Geaver neemt je mee naar de goede oude tijd van leuke en vooral persoonlijke kaartjes. Weet je nog hoe je vroeger de brievenbus dagelijks ledigde op zoek naar handgeschreven kerstkaartjes, groeten vanuit zonniger oorden of verjaardagswensen? Met de komst van het internet werden deze persoonlijke kaarten al snel de niet zo persoonlijke e-cards. Geaver 'the creative canvas to share your stories', zorgt voor een fijn en vooral enorm persoonlijk alternatief.

Persoonlijke kaarten voor familie & vrienden

Voor het eerst in de digitale geschiedenis kan je persoonlijke kaarten creëren voor je familie en vrienden, door zelf content te selecteren vanop je favoriete sociale media. Kies je meest flatterende Facebook of Instagram fotos, grappigste Youtube filmpjes en meest funky Spotify nummers. Of het nu voor een verjaardag, vakantie, huwelijk, of gewoon voor de lol is: laat je volledig gaan in je creativiteit!

Momenteel stellen Spotify, Facebook, Instagram en Youtube hun content al ter beschikking van Geaver. Andere media én een kick ass mobiele applicatie, komen eraan.

Geaver = echte verhalen vertellen

Grote momenten in het leven verdienen meer aandacht dan een snel Facebook bericht, een tweet of een sms. Met Geaver kan je echte verhalen vertellen. In één en dezelfde kaart kan je zelfs muziek, filmpjes en foto's samenvoegen. Waarom niet je beste vriend een Geaver kaart sturen om hem een gelukkige 'dirty thirty' te wensen. Voeg de hit 'When you were young' van The Killers toe, en een foto van een Ferrari, om de pijn van zijn nakende midlife crisis te verzachten! De mogelijkheden zijn eindeloos: je selecteert simpelweg je favoriete layout en voegt alle content toe die je maar wil. Zo eenvoudig is het.

Hoe werkt het?

1. Log in via Facebook en vergeet nooit meer een verjaardag.

2. Stel je eigen canvas samen en breng je innerlijke artiest tot leven. Reshuffle zoveel je wil om een echt kunstwerk te creëren.

3. Voeg persoonlijke content toe. Dit is het moment om je beste Facebook fotos en Youtube videos boven te halen. Gooi de Spotify soundtrack van je leven erbij, om echt heel persoonlijk te worden.

4. Stuur je creatie naar iemand persoonlijk of deel ze met de wereld. Gaat jouw kaart recht naar het hart, met een mogelijk traantje tot gevolg? Best naar een inbox sturen. Heb je een kaart gecreëerd die een award zou mogen winnen? Deel ze met de wereld! 

5. Klaar? Verzenden maar! Eeuwige dankbaarheid zal jouw richting uitkomen.


De nieuwste feature in Geaver is de 'Geaver art' feature. Geaver gebruikers kunnen nu, naast hun Facebook en Instagram foto's, een van de eigenzinnige Geaver beelden uploaden: typische Geaver ontwerpen met een grappige boodschap, netjes gegroepeerd per thema: birthdays, weddings, invitations, love, friendship, holidays en meer...

Gift cards are booming

Binnenkort kan je met Geaver een gift voucher aan je kaart toevoegen, en zo terug wat emotie steken in het 'online schenken' ofte 'the act of giving'.

De online gift card markt is booming. In deze digitale tijden, kan iedereen digitale kado's en vouchers schenken. Maar waar is de sentimentele waarde heen, die samengaat met het schenken van een kadootje? Waar is de impact heen van 'het geven'? Om dat te compenseren is het belangrijk om meer aandacht te besteden aan de boodschap, en dat kan binnenkort met Geaver.

New York

Geaver is een project van Appstrakt, een Antwerps bedrijf dat creatief is met technologie, en sinds kort ook een kantoor heeft in New York. Geaver is het perfecte voorbeeld van een project dat tot leven is gekomen door de energie van een sterk team met een gezamelijke fascinatie voor internet technologie, eindeloze creativiteit en grote portie enthousiasme.

Meer info kan je vinden op de Geaver website.