Crowdfunding campagne verzamelde al 20.000 euro voor eigenaar verwoeste Peugeot

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Crowdfunding campagne verzamelde al 20.000 euro voor eigenaar verwoeste Peugeot

Hét beeld van de betoging op 6 november was de brandende Peugeot die vernield werd door een aantal heethoofden. Intussen werd een online crowdfunding campagne gelanceerd om de eigenaar van de wagen te steunen. Een gigantisch succes, in amper twee uur haalde de campagne al bijna 12.000 euro op. Intussen staat de teller al op 20.000 euro.

De wagen van Abdeslam Gharrafi werd tijdens de betoging van 6 november totaal vernield. Gharrafi, een elektricien, verloor zijn auto én zijn materiaal. "In mijn auto lag ook al mijn materiaal dat ik gebruik als elektricien. Alles is weg. Mijn vrouw is ontroostbaar. We hadden dat autootje pas acht maanden. Ik moet daar een heel jaar voor werken.”

Crowdfunding campagne

Intussen werd een crowdfunding campagne op gofundme.com heeft intussen al zo’n 20.000 euro opgehaald om de auto van Abdeslam (en andere mensen die schade hadden door te betoging) te vergoeden. Als doel werd 2000 euro vooropgesteld. Intussen blijven de bijdragen maar binnenstromen.

De organisator van de campagne liet weten dat de overschot van het geld zal worden gebruikt om ook andere mensen die geraakt werden in de betoging te ondersteunen.

Meer info: gofundme.com/newcarforabdeslam