dotProjects, één van de grootste gespecialiseerde Drupal-integratoren in Vlaanderen, zal de komende maanden zijn team gevoelig uitbreiden. Daarvoor werden verschillende nieuwe vacatures opengezet. Om de employer branding efforts kracht bij te zetten, trekken ze extra aandacht door een wedstrijd te organiseren met als prijs: samen met een partner naar DrupalCon met verblijf in een 5-sterren hotel.

Internationale projecten

De sterke uitbreiding komt er onder impuls van enkele nationale en internationale multi-site projecten in Drupal. dotProjects specialiseert zich al enkele jaren in het opzetten en onderhouden van grotere multi-site en multi-language Drupal-installaties.

Zo gaf één van de grootste internationale humanitaire organisaties begin dit jaar het vertrouwen aan dotProjects voor het opzetten van een performant Drupal platform in DAAS-model ("Drupal-as-a-Service") voor de hosting van ruim 30 landensites. Vanaf juli worden de eerste sites op dit platform uitgerold.

Doorgedreven specialisatie

De sterk gespecialiseerde development- en supportteams van dotProjects staan dan ook vooraan bij de uitwerking en implementatie van typische processen, technologieën, integraties en functionaliteiten die enterprise-niveau Drupal-gebruikers vereisen. Zo leverde dotProjects recent nog een belangrijk bijdrage aan de ontwikkeling van Drupal 8, meer bepaald op het vlak van de publicatie van meertalige inhoud.

Bekijk de dotProjects vacatures op Bloovi.

Naar München?

dotProjects nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de speciale wedstrijd ter gelegenheid van DrupalCon München in augustus. Maak samen met een partner kans op een 5-sterren-verblijf en VIP behandeling in München tijdens DrupalCon. Meer informatie en deelname op dotprojects.be/munchen.

-- --
Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi