De BounceRate bij Google Analytics. Tips & details - *INFOGRAPHIC*

De BounceRate bij Google Analytics. Tips & details - *INFOGRAPHIC*
Volg Bloovi ook op Twitter!

donderdag 10 januari 2013

We kennen allemaal de bouncerate bij Google Analytics. Maar hoe berekent Google Analytics nu exact die bouncerate? En vooral, hoe kan je het effect op je bouncerate verbeteren? Deze infographic toont je de berekening + 9 factoren die invloed hebben + 8 tips hoe je je bouncerate kan verbeteren.

Welke definitie geeft Google Analytics aan zijn 'Bounce Rate'?

Het percentage van 'single-page' bezoekers. Bezoekers die dus je site direct verlaten na slechts één pagina te hebben bezocht. De bouncerate is berekening van bezoekerskwaliteit. Een te hoge bouncerate geeft aan dat de kwaliteit van je pagina beter kan. Uiteraard hangt dit af van vele factoren. Deze infographic schept meer inzicht en duidelijkheid. * Bloovi zoekt voor u de meest interessante infographics op het web. Deze komt van lab42.

Tags: , , .Over Marnik D'Hoore


Marnik D'Hoore

Marnik is een gepassioneerd ondernemer in de digitale sector. Hij is founder van Bloovi, Bloovi Me en ieLon.

Hij focust zich op eigen business ideeën waarin hij sterk gelooft en daar een bedrijf met toekomst rond uit te bouwen. In een vorige carrière was hij oprichter van bSeen en na de fusie met Netlash mede-oprichter van digital agency Wijs uit Gent. Verder spreekt Marnik regelmatig over ondernemerschap en gaat hij dieper in op de uitdagingen van het ondernemen.

Volg mij


Bekijk volledig profiel