De vloeibare iPhone-case van Sumneeds

De vloeibare iPhone-case van Sumneeds
Volg Bloovi ook op Twitter!

vrijdag 19 juli 2013

Voor elk type iPhone is er een ruim aanbod aan accessoires beschikbaar. Het Koreaanse Sumneeds won met de 'vloeibare' iPooding-case onlangs zelfs een Reddot Design Award. Hier een overzicht van wat zo speciaal is aan deze case: 

iPooding

Het Koreaanse Sumneeds speelt in op deze tendens door een ‘zachte iPhone case’ (de iPooding genaamd) op de markt te brengen. Zoals de naam reeds doet vermoeden is het een iPhone case die aanvoelt als een soort van pudding. Je iPhone krijgt plots een groter knuffelgehalte. Niet?

Reddot Design Award

In de met vloeistof gevulde case die op de achterkant van de iPhone kan worden geplakt zweven miniscule bolletjes die het effect van een snow ball simuleren. Aan fancy kleuren eveneens geen gebrek, de iPooding is immers beschikbaar in blauw, geel, roze en groen. Voor elk wat wils!

De iPooding heeft zelfs voor het design “de reddot design award” in de wacht gesleept. Leuk toch? Voor een prijs van ongeveer $26 dollar is dit gadget de jouwe! Onder meer verkrijgbaar via Gmarket.

Is deze eye-catcher iets voor jou?

Neem alvast een kijkje op onderstaande video:

 

Tags: , , , .Over Elke Haak


Elke Haak

Communication Project Leader (Adveo) - Copywriting addict | Passionate about traditional marketing, e-marketing and communication | Author academic article: “Evaluatie externe communicatie en mediarepresentatie bij de lokale politie” (Kluwer)

Volg mij


Bekijk volledig profiel