Online marketeers, digital professionals, data crunchers, analytics experts … Waar zitten jullie? Want op 25 augustus organiseert Bloovi in exclusieve samenwerking met Google de Google Analytics User Conference! Die dag beland je quasi letterlijk in het walhalla van Google. En we pakken meteen uit met een primeur van formaat: we hebben 2 internationale Google-sprekers gestrikt die voor het eerst in België komen spreken over de Google Analytics 360 Suite.

Google Analytics 360 Suite: it’s all about micromoments

In maart 2016 kwam Google op de proppen met haar Google Analytics 360 Suite, een volledig nieuwe suite voor data en marketing analytics. De oplossing weet allerlei Business Intelligence producten - waaronder GTM en Analytics - naadloos met elkaar te integreren en te combineren. De techgigant wil daarmee inspelen op de steeds toenemende vraag naar een holistische data-aanpak.

360 suite

Bron: sketchdeck.com

Dat de 360 Suite bestaat uit 6 verschillende producten, wist je mogelijk al. 4 daarvan zijn echter gloednieuw, en helpen je de volledige customer journey te monitoren én op het juiste moment met de user te interageren.

Want Google beseft maar al te goed dat ons leven vandaag meer dan ooit bestaat uit micromoments. Je begrijpt wel, momenten waarop we meteen onze smartphone vastnemen om een paar schoenen te kopen of een antwoord te vinden op een bepaald vraag. Paul Muret - Google’s Vice President van Video, Display & Analytics - vertelde dan ook eerder al dat Google Analytics 360 Suite het levenslicht zag om bedrijven te helpen die ‘moments’ in kaart te brengen. Diezelfde man is trouwens het brein achter Google Analytics én sprak 3 jaar geleden nog op ons GAUC-event! 

Het bedrijf heeft ook in 2016 heel wat updates gepland en wil dit jaar nog nieuwe functionaliteiten lanceren. En daar werp jij al een eerste blik op tijdens ons GAUC-event! 

Deze internationale Googlers mag je verwachten 

Op GAUC 2016 wordt er voor het eerst op Belgische bodem gesproken over de Google Analytics 360 Suite. Niemand minder dan Carl Fernandes (UK), de Product Lead, EMEA  en Romuald Deloumeaux (FR), Consultant Google Analytics 360 Suite vertellen je alles over het platform. 

Kortom: een berg ervaring, tonnen expertise en vooral tastbare inzichten omtrent de Google Analytics 360 Suite en veel meer -  dat kan je allemaal verwachten op GAUC! Ontdek het fijne van ons event en bestel meteen je tickets.