Digiti, een digitiaal communicatiebureau uit Zoersel, heeft een opmerkelijk idee om nieuw talent aan te trekken. Zo doet Digiti nieuwe werknemers een afscheidsfeest cadeau op hun oud werk. Maar daar stopt het niet. Digiti doet er ook een vip-ticket voor Tomorrowland bovenop. 

Tomorrowland vip-ticket en feestje voor ex-collega's

Aangezien digitale talenten sterk gezocht zijn wil Digiti uitpakken met een opmerkelijke stunt om als werkgever in het oog te springen. Zo wil het developers, designers & projectmanagers uitnodigen om bij hen te solliciteren.

Daarom lanceert Digiti 'The Epic Exit': als je solliciteert via http://www.epicexit.be, en je je contract tekent voor 18 juli, win je een Tomorrowland-cadeaupakket én een 'Epic Exit-feest' op je oude job.

Digiti bestaat tien jaar

"Digiti bestaat tien jaar en blijft groeien. Dat is natuurlijk een reden voor een feestje. Maar ook voor bezorgdheid." zegt Derek Dendievel, CEO van Digiti.

"Om wereldwijd concurrentieel te blijven, moeten we de beste mensen vinden en toevoegen aan ons team. En daarbij tonen dat we hun overstap waard zijn, dat we anders zijn. Met The Epic Exit vallen we op. Bovendien: het past helemaal bij de sfeer van dit bureau. Wie dit leuk vindt, vindt het leuk om bij ons te werken."     

Meer info: epicexit.be