Bron foto: Shutterstock

De Amerikaanse website Business Insider bracht een bezoekje aan de kantoren van Netflix en nam een aantal foto’s van het hoofdkwartier. Opvallend was de foto waar de nationaliteiten te zien zijn van de teamleden die werken aan de geografische uitbreiding van Netflix. Want ook twee landgenoten staan op de lijst…

Netflix naar België?

Er is al een tijdje speculatie over het feit dat Netflix al dan niet naar België zou komen. Zo ontdekte Bloovi aan de hand van openstaande vacatures dat Netflix naar België zou uitbreiden. De foto's die Business Insider vorige week publiceerde toont dat ook twee Belgen bij Netflix aan de slag zijn om de videodienst naar ons land te brengen. 

Belg is deel van 'uitbreidingsteam'

De foto, die vorige week genomen werd op het hoofdkwartier van Netflix in Los Gatos, Californië, kan u hieronder bekijken. Als je goed kijkt, zal je zien dat ook twee Belgen deel uitmaken van het 'uitbreidingsteam' van Netflix.

Klik hier voor een grotere weergave van de foto.

Update: in een reactie heeft Netflix aan De Tijd formeel ontkend dat de dienst snel naar België zou komen.  Wel zegt Netflix dat het op termijn hoopt zijn diensten aan te kunnen gaan bieden op de Belgische markt. 

Voor meer foto’s van het hoofdkwartier van Netflix kan je terecht op de website van Business Insider.