Vanaf 4 april tot en met 21 juni opent Hello bank! op de Antwerpse Meir zijn allereerste pop-up. De unieke belevingsruimte maakt komaf met het klassieke beeld van een bank. Als concept een primeur voor het Europese vasteland.

Meer dan een bank alleen

‘Hello bank! creëert met deze ruimte een pop-up die veel meer is dan een bank alleen,’ aldus Michael Anseeuw, Head of Hello bank!. ‘Fysieke contactpunten zijn belangrijk, ook voor een mobiele bank. Met onze pop-up geven we hier een innovatieve en mobiele invulling aan. Zoals altijd staat de beleving van onze members centraal in de wereld van Hello bank!’

 

Naast een plaats waar bezoekers alle nodige informatie krijgen over Hello bank! en member kunnen worden, is het ook een plaats om te werken, leren en delen. Daarnaast ga je er niet met lege handen buiten. Bezoekers maken kans op een Renault Twizy - 100% puur elektrisch rijplezier - en duotickets voor het uitverkochte Tomorrowland.

3D scannen en smartphonerepair

In de Hello bank! pop-up genieten bezoekers gedurende drie maanden van een uitgebreid aanbod activiteiten. Tijdens de paasvakantie en iedere zaterdag is er de mogelijkheid om jezelf te laten scannen, en een miniatuur 3D versie van jezelf te winnen. Daarnaast kan je er terecht om je smartphone te laten herstellen, een uniek hoesje voor je smartphone te krijgen, of gewoon om te genieten van een lekkere koffie terwijl je de gratis online krant leest. Tijdens het openingsweekend kan iedereen ook kennismaken met de Google Glass, een unieke kans om de bril van de toekomst uit te testen.

Van hairstyling tot applicaties

Iedere week is er een uitgebreid aanbod aan workshops of lezingen. Hair styling, graffiti, omgaan met sociale media, applicaties bouwen, upcycling, Adobe illustrator, ecologisch wonen, speeddating, swapping en nog veel meer. Allemaal komen ze in de Hello bank! pop-up aan bod. Als sprekers verwelkomt Hello bank! mensen zoals Filip Deslee en Kaat Bollen.

Een uitgebreide agenda van alle activiteiten in deze pop-up vind je hier. Adres pop-up: Meir 41, 2000 Antwerpen.