Whitepaper: dit is wat je kan leren van disruptieve marketeers

Whitepaper: dit is wat je kan leren van disruptieve marketeers
Volg Bloovi ook op Twitter!

woensdag 13 januari 2016

Een disruptieve technologie heeft het potentieel om plots een volledige markt op zijn kop te zetten. Denk maar aan bedrijven zoals AirBNB of Uber. Om klaar te zijn voor nakende veranderingen in de markt is het nodig om aan zelf-disruptie te doen. Enkel zo kunnen bedrijven gepast reageren op de uitdagingen van disruptieve spelers in de markt. 

Slechts fractie van de bedrijven begrijpen klanten

Een ding is zeker: klanten moeten de juiste informatie te zien krijgen op het juiste moment. Daarom moeten bedrijven hun klanten en de customer journey door en door kennen. Enkel zo kunnen ze gepast reageren op elke verandering in de markt. Data speelt hierin een cruciale rol en is fundamenteel om het koopproces van klanten te doorgronden. 

Slechts een fractie van het totaal aantal bedrijven hanteert deze aanpak. Een groot deel van de bedrijven is dus niet in staat om hun klanten en hun gedrag volledig te doorgronden op off- en online basis. 

Whitepaper: Zo kan je jouw bedrijf heruitvinden

Onderstaande whitepaper leert bedrijven hoe ze zichzelf kunnen heruitvinden. Disruptie-expert Mark Zawacki van 650 Labs vertelt in de whitepaper hoe easyJet erin slaagde om de markt te veroveren en welke rol technologie daarin speelde. Jezelf blijvend heruitvinden is makkelijker gezegd dan gedaan.

Om bedrijven daarbij te helpen biedt Sitecore daarom onderstaande whitepaper aan. In deze whitepaper zal je het volgende leren: 

  • Wat is disruptie precies? 
  • Hoe gaan disruptieve bedrijven te werk? Disruptor easyJet vertelt... 
  • Hoe je zelf disruptief kan zijn door in staat te zijn om de juiste informatie aan de juiste klanten te laten zien

Wil je meer weten over de kracht van disruptie? Hier kan je de whitepaper gratis downloaden!

Download whitepaper

Tags: , , , .Over Sitecore International


Sitecore International

Sitecore Brussels is a global software company committed to developing products that solve problems and deliver results. Global software company Sitecore has more than 425 highly qualified, customer-focused employees. The company from Brussels seen great success since its inception in 2001, generating strong growth through a disciplined and uncompromising commitment to your business

Volg mij


Bekijk volledig profiel