Het Cloud Angel Webfund, dat enkele maanden geleden door Combell gelanceerd werd, wordt vandaag versterkt door de komst van iMinds: het leidinggevend digitaal onderzoekscentrum in Vlaanderen en bakermat voor succesvolle startups. Dankzij hun doorgedreven iStart-programma, krijgen start-ups niet alleen financiëel maar ook qua praktische ondersteuning een duw in de rug.

Hosting Know-How

Samen met een aantal andere partners, zal Combell de starters van iMinds voorzien van de nodige expertise en know-how rond hosting. Daarvoor werkt zij actief samen met iMinds om deze kennis over te brengen aan jonge starters dankzij workshops en netwerkgelegenheden. iMinds is één van de meest succesvolle incubators van België.

Combell Cloud Angel

Combell, ooit zelf een startup, wenst de startup scene in de BeNeLux een duwtje in de rug te geven. Daarom werd het Combell Cloud Angel Webfund gelanceerd. Geen incubator of durfkapitalist, maar een afzonderlijke dienst waarbij Combell in samenwerking met verschillende incubators, waaronder iMinds, gratis hosting aanbiedt voor een periode van één jaar. Het totale budget van het fonds bedraagt € 1.000.000.