Inspirerend verhaal: Van rijkeluismeisje tot succesvol ondernemer

Inspirerend verhaal: Van rijkeluismeisje tot succesvol ondernemer
Volg Bloovi ook op Twitter!

maandag 12 januari 2015

Ik hou wel van ondernemersverhalen. Zeker als die ondernemers op digitaal vlak de bakens verleggen. Ik haal er altijd wel iets uit voor mezelf. En dat deze ondernemer een stralende vrouw is maakt haar alleen maar interessanter.

Wie is deze onderneemster?

Annic van Wonderen (31) komt uit Nederland en heeft vijf jaar geleden een fashionsite opgericht met daarnaast een webshop en offline winkel. Daarnaast organiseert ze masterclasses voor ondernemers die meer uit social media willen halen. Intussen haalt haar websites zo'n 2,4 miljoen bezoeken per maand en blijft de site steeds verder groeien.  

Ze wordt nog steeds achtervolgd door het imago van "rijkeluismeisje” omdat haar vader -die inmiddels overleden is- een topcarriere heeft uitgebouwd in de immobiliën sector. Later ging zijn zaak overkop, maar bleef Annic Van Wonderen worstelen met het imago van rijkeluismeisje. Net dat aspect zorgde ervoor dat Annic zichzelf wilde bewijzen door een eigen, succesvol bedrijf uit de grond te willen stampen. Wat ze nu ook gedaan heeft. 

Een onderneemster die weet wat ze wil, pit heeft en al op jonge leeftijd één en ander heeft bewezen. De manier waarop ze dit heeft gedaan is door haar eigen willetje te volgen en de weg te volgen waar zij in gelooft. 

Het is een video van 21 min, zeker het bekijken waard:

Annic van Wonderen (I Love Fashion News): 'Van rijkeluismeisje tot succesvol ondernemer' from 7 ditches tv on Vimeo.

Over I Love Fashion News

Bron : Sprout.nl

Tags: , , , .Over Marnik D'Hoore


Marnik D'Hoore

Marnik is een gepassioneerd ondernemer. Hij is founding CEO van Bloovi en Bloovi Me.

Hij focust zich op eigen business ideeën waarin hij sterk gelooft om daar een bedrijf met toekomst rond uit te bouwen. In een vorige carrière was hij oprichter van bSeen -en na de fusie met Netlash- mede oprichter van web agency Wijs (Gent).  Marnik spreekt regelmatig omtrent ondernemerschap.

Volg mij


Bekijk volledig profiel