HR voor de digitale sector! Wij begeleiden digitale talenten in hun carrière. 

Op donderdag 28 april is het weer zover: dan organiseert Bloovi Me de vijfde editie van haar pop-up café. Zoek je een job in digital? Of ben je reeds aan het werk in deze sector? Of je nu freelancer, werknemer of werkzoekende bent: van 10u00 's morgens tot 22u00 's avonds kan je in het pop-up café inspiratie opsnuiven. En vooral: interessante gesprekken omzetten naar nieuwe carrière-opportuniteiten. 

De Bloovi Me consultants staan die dag klaar met gratis jobadvies. Je krijgt er bruikbare tips die je meteen kunt omzetten naar de praktijk. 

Daarom hebben we je er graag bij: Elise getuigt

De zoektocht naar een job die bij je past, levert soms vragen, twijfels of frustraties op. En dan kan bruikbaar advies wel van pas komen. Dat was het geval bij onder meer Elise Verelst*, die dankzij haar bezoek aan het pop-up café een nieuwe job wist te strikken. Haar getuigenis:

"Ik wilde weten hoe goed ik in de digitale markt zou liggen met mijn cv. Op het pop-up café heb ik een uur lang gepraat met Sofie van Bloovi Me. Ze stelde een vacature aan me voor, maar raadde me aan om mijn cv van nul te herwerken." 

Zo gezegd, zo gedaan. Met een nagelnieuw cv en bijhorende motivatiebrief reageerde Elise op de vacature. Binnenkort mag ze aan de slag bij het bedrijf in kwestie. Daarover vertelt ze al glunderend:

"De ontmoeting met Bloovi Me was er op het juiste moment en op de juiste plaats" 

Een mooi voorbeeld, al hoef je niet per se op zoek te zijn naar een job om op het pop-up café nieuwe kansen te ontdekken. Ook met allerhande vragen over je carrière en andere professionele uitdagingen kan je er terecht. 

*Om de identiteit van de getuige te beschermen, hebben we een schuilnaam gebruikt.

Een persoonlijke én professionele benadering  

Tijdens een persoonlijk gesprek met Sarah, Sofie of Joëlle krijg je antwoorden over je digitale carrière, en kan je je doelstellingen verder concretiseren. Graag inzichten delen met je collega's digitale experten? Ook dat kan je die dag doen!

Om de drempel nog meer te verlagen, gebeurt dat alles in een ontspannen, doch vertrouwelijke setting. De nodige snacks en drankjes zijn dan ook voorzien.

 Hieronder een greep uit de (pijn)punten die aan bod komen:

  • Welke vacatures zijn er beschikbaar in mijn regio?
  • Welke jobs passen bij mijn ervaring / studies?
  • Ik wil als freelancer starten. Wat zijn mijn opties?
  • Is mijn loon marktconform?
  • Ik wil een bepaalde stap zetten in mijn carrière. Is dat haalbaar met mijn huidige ervaring? Welke bijscholing kan ik best volgen?
  • Welk takenpakket heeft een traffic marketeer of webdesigner of eCommerce Manager, …

Het Bloovi Me (lees: café) personeel

Ken je Bloovi Me nog niet? Dan stellen we je graag het team voor:

  • Sofie & Sarah - samen 6,5 jaar ervaring in recruiting. Digitale experts die in loondienst willen werken, kunnen bij hun terecht voor begeleiding in hun carrièregroei.
  • Joëlle: 13 jaar ervaring in HR & Marketing, tevens kunnen Freelancers & Consultants bij haar terecht voor interessante opdrachten.
  • Camille - 9 jaar ervaring in Digital Marketing en Werving & Selectie. Uitbaatster van dienst, je kan je bij haar terecht met om het even welke vraag of verhaal.
  • Anne-Laura - De jongste telg in het team zal met veel enthousiasme ondersteuning bieden aan het andere café personeel.

team bloovi me

Zin om van de partij te zijn? Geef ons gerust een seintje! 

Op 28 april kan je de hele dag door terecht bij 3 ervaren consultants op het kantoor van Bloovi Me op Kortrijksesteenweg 88 in Sint-Martens-Latem.

Bedankt voor de talrijke inschrijvingen! Voor deze editie zijn de inschrijvingen afgesloten, maar volg ons op LinkedIn, Twitter of Facebook voor onze komende evenementen!

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging in de digitale sector? Stuur dan een mailtje naar
sofie@bloovi.me voor jobs in Oost- en West-Vlaanderen
sarah@bloovi.me voor jobs in regio Brussel en Antwerpen
annelaura@bloovi.me voor freelance opdrachten