Iedereen heeft er ondertussen al over gehoord: Ketnet en Canvas gaan uit elkaar. Ketnet wil het jonge publiek nu full-time bedienen, en in dat kader lanceerde de VRT de ‘Ketnet Video' app voor iPad en Android-tablets. Dit is de eerste tablet app van VRT die beschikbaar is op zowel de iPad als op Android.

Nu ook Android-versie

Na de lancering van de iPad applicatie in april is nu ook de Android-versie uitgebracht. Het design en concept van de apps zijn gebaseerd op de eerder ontwikkelde Videozone app voor VRT. Net zoals Videozone wordt ook de Ketnet app aangeboden tegen een kleine en eenmalige vergoeding die de ontwikkelingskost dekt: 2,99 euro. Voor deze meerprijs krijgt de gebruiker het video-aanbod van Ketnet (voor kinderen tot 12 jaar) en Kaatje (voor de aller kleinsten). Naast de keuze van de wrapper en de populairste filmpjes kan je ook alle programma's bekijken: Kaatjes Tralalaatjes, Samson en Gert, Mega Mindy, Amika, ...

De meeste filmpjes kunnen gedownload worden zodat deze ook offline kunnen bekeken worden, bijvoorbeeld in de auto op weg naar je vakantiebestemming. Daarnaast kunnen kinderen ook luisteren naar het radiostation Ketnet Hits. Zowel de iPad- als Androidversie werden ontwikkeld door het Gentse In the Pocket.

-- --
Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi