Maak snel komaf met vervelende spam-mails in slechts enkele klikken

Maak snel komaf met vervelende spam-mails in slechts enkele klikken
Volg Bloovi ook op Twitter!

vrijdag 16 januari 2015

Heb je last van spam en kan je je niet uitschrijven uit een nieuwsbrief? There's an app for that. Of beter: een website. Via Unroll.me kan je snel komaf maken met vervelende spam-mails in slechts enkele klikken. Hieronder hoe het precies in elkaar zit:

Wat is het?

Unroll.me bestaat al sinds 2012 maar lijkt nog niet zo gekend te zijn in Europa. Unroll.me is nogthans erg handig. Wereldwijd gebruiken al meer dan 1 miljoen mensen de dienst. Unroll.me werkt als een soort proxy tussen jou en jouw mailservice en stopt de nieuwsbrieven die je niet meer wil ontvangen.

Unroll.me verzamelt de mails die je niet meer wil ontvangen op haar website, zodat ze niet meer in jouw inbox terecht komen. Er is ook een optie om nieuwsbrieven toch te ontvangen, maar er enkel digests van te krijgen. Hieronder hoe het precies werkt: 

Unroll.me from Unroll.me on Vimeo.

De tool zorgt ervoor dat je mailbox er een pak ordelijker uitziet en je je kan focussen op de berichten die er echt toe doen. Hieronder kan je zien hoe je de dienst kan activeren:

1. Ga naar unroll.me en log aan met je e-mail en wachtwoord

2. unroll.me scant je mailbox en subscriptions

3. Schrijf je uit op bepaalde nieuwsbrieven

4. Klaar! 

Als je nog vragen zou hebben over het business model achter unroll.me, check dan zeker deze blogpost. Voor andere vragen kan je ook terecht op de unroll.me FAQ.

LET WEl: Unroll-Me ondersteunt: Outlook.com (Hotmail, MSN, & Windows Live), Gmail, Google Apps, Yahoo! Mail, AOL Mail, and iCloud.

Meer info: www.unroll.me

Tags: , .Over Thomas Van Den Elzen


Thomas Van Den Elzen

Thomas is contentman van Bloovi.be en is verantwoordelijk voor de inhoud van de Bloovi site. Hij gaat dagelijks de dialoog aan met de digitale wereld...

 

Volg mij


Bekijk volledig profiel