Vandaag lanceert Mobile Vikings the VikingFinder, een gratis applicatie die je in één oogopslag vertelt wie van je contacten ook een Mobile Viking is.
 

Zodra je een overzicht van je Viking contacten hebt kan je naar hartelust je gratis Vikingbundel met 300 sms’en en 60 belminuten per dag gebruiken om in contact te blijven met je Vikingvrienden.

Je hebt meer vikingvrienden dan je denkt

“Een groot deel van onze Vikings heeft meer Vikingvrienden dan ze eigenlijk realiseren omdat de meeste mensen enkel de provider van hun naaste vrienden kennen. Daarnaast hebben veel van onze Vikings nog van hun Vikingbundel over op het einde van de dag,” volgens Hans Similon (Chief Viking).

Shake Functie

“Een grappige feature van de app is de shake functie die gebruikt kan worden om iemand van je Vikingcontacten willekeurig op te bellen. Het is een leuke manier om je eigen community te onderhouden,” zegt Dorien Aerts (Chief Marketing Viking).

Normaal gezien bouwt Mobile Vikings zelf geen apps maar wordt dit door de community gedaan op basis van de zogeheten API die ter beschikking wordt gesteld. Deze app was echter het resultaat van een interne hackaton bij Mobile Vikings waarbij de developers aan de slag gingen om nog meer oplossingen te zoeken voor Vikings. Op www.vikingapps.be zijn er nog verschillende andere geweldige apps te vinden.

Download

Je kan de iOS app downloaden via deze link. En hier kan je de Android app vinden.