Napoleon Games is de Belgische marktleider in Gambling Entertainment en vergund door de Kansspelcommissie. Naast de aanwezigheid van een 20-tal Gambling Lounges verspreid over heel België, is Napoleon Games sinds begin 2012 ook online actief.

Napoleon Games

De website www.napoleon-games.be is op dit ogenblik de populairste online-aanbieder. Je kan er terecht voor allerlei spannende en originele casinospelen zoals American Roulette, Dice Spinner, French Roulette, Jackpot Spinner, Viva Las Vegas en vele andere.

Nu breidt Napoleon Games haar activiteiten uit naar de wereld van ‘Sports & Event Betting’.  Zo kan je er nu al inzetten op 37 verschillende sporten zoals voetbal, tennis, basketbal en wielrennen, maar ook op enkele bijzondere sporten zoals American Football, ijshockey en martial arts.

Absurde Race

Voor de lancering van deze sportweddenschappen pakt Napoleon Games uit met een primeur: de eerste commercial waar je kan op inzetten. De online film toont een absurde race tussen 7 bizarre sporters zoals een voetballer met nektapijt waarvan de bal letterlijk aan zijn voet kleeft, een slechtziende wielrenner en zelfs een pikeur met sulky en paard.

Na enkele seconden bevriest de online film en wordt de kijker gevraagd om gratis te voorspellen wie van de 7 bizarre sporters de race zal winnen. Daarna gaat de film verder. En net zoals bij de echte kansspelen, is het einde van de film nooit hetzelfde. Wie juist kiest, maakt kans om tot € 500 gratis speelkrediet te winnen.     

Duval Guillaume Modem

Het idee voor de spot komt van Duval Guillaume Modem, het befaamde reclamebureau uit Antwerpen dat eerder al enkele wereldwijde successen boekte met reclamestunts voor TNT, Coke Zero en Carlsberg. De film zelf is van de hand van Koen Mortier, sterregisseur bij het Belgische productiehuis Czar.

Wie zelf zijn kans wil wagen op de eerste online commercial waar je kan op inzetten, vindt hem hier.