IgnitionOne breidt haar Europese client services team te Diegem uit met 2 nieuwe aanwervingen.: Jannie Vranckx als Jr. Account manager en Alex Yip als SEA Expert.

Diegem – IgnitionOne, Belgisch-Amerikaans wereldspeler op het vlak van digitale marketing technologie en marketing automation, versterkt de rangen van haar Europees hoofdkwartier te Brussel met maar liefst 2 nieuwe aanwervingen.

Jannie Vranckx

Jannie Vranckx vervoegt als Jr. Account manager het Europese marketing automation team van 11 account managers.

Met haar opleiding als vertaler-tolk zal Jannie haar klanten in woord en daad vooral bijstaan in het opzetten van conversie-optimalisatie en lead generation projecten.

Alex Yip

Samen met Jannie vervoegt Alex Yip als SEA Expert het Brusselse hoofdkwartier.

Dankzij zijn ervaring op het gebied van SEM en e-mailmarketing brengt Alex een waardevolle meerwaarde aan zijn nieuwe functie. Na een eerste functie als Webmaster bij Corelio, verdiepte Alex zich in de wondere wereld van SEA bij Queromedia.

Bij IgnitionOne zal Alex mede-verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de SEA-campagnes en cross-channel attributie projecten voor zijn klanten, adverteerders en media-agentschappen.

Bloeiende sector

Kevin Van den Bosch, Head of Client Services bij IgnitionOne, reageerde als volgt: “Met de aanstelling van Jannie en Alex onderlijnt IgnitionOne haar overtuiging  in een kwaliteitsvolle full-service klantenbenadering. Het zal ons beslist helpen om nog beter aan de behoeften van onze klanten naar geïntegreerde marketing oplossingen te beantwoorden. Marketing automation is een bloeiende sector met een steile groeicurve in zowel Europa en de VS als daarbuiten. IgnitionOne heeft innovatie in haar DNA en gelooft sterk in de investering in nieuw talent om die innovatie telkens verder te drijven.”