Waarom GABC of de Google Analytics Business Conference ? Er is vanuit de markt en bij de klanten van de drie content-organisatoren grote vraag naar meer kennis rond de sterk ontwikkelde tool voor bezoekersstatistieken, Google Analytics.

 

Praktische informatie

De plaatsen voor deze eerste Google Analytics Business Conference zijn beperkt, dus je moet er snel bij zijn.

  • Maximum 100 deelnemers
  • Early Bird tarief (t.e.m. 28-02-2012): 250 EUR (excl. btw)
  • Standaard tarief : 299 EUR (excl. btw)
  • Wanneer : 20 maart is veranderd > nieuwe datum volgt (periode mei - juni) - van 9h tot 18h
  • Adres: Le Méridien - Carrefour de l'Europe 3 - Brussels 1000

Communicatie op Twitter en op de Twitter-Wall op het event verloopt via #GABC12

Er is ook een heerlijke lunch voorzien!

De website is momenteel in de maak, maar wil je al je plekje verzekeren? Stuur een mailtje naar Marnik en geniet van het Early Bird tarief!. marnik@bloovi.be

 

Wat Bloovi hiermee te maken heeft?

Simpel gezegd, wij zijn de event producers. We staan in voor de praktische uitwerking, de promotie ervan en het goede verloop. Het is onze bedoeling om met Bloovi meer en meer events te organiseren die onze sector vooruit helpen. Met events die de sector vooruit helpen, bedoelen we conferences zoals deze, maar ook opleidingen, netwerk events (2.0), ... Google Analytics Business Conference is hierbij een eerste, maar belangrijke stap!

GABC: Google Analytics Business Conference

De Google Analytics Business Conference wordt georganiseerd door drie van de vier GACP's in België, oftewel Google Analytics Certified Partners. Deze bedrijven zijn Netlash-bSeen, Semetis en These Days. Zij zorgen vooral voor de content en de sprekers.

Deze drie companies gaan hun verregaande kennis over het gebruik en de praktische toepassingen delen met de 100 aanwezigen. Niet enkel de vier bedrijven gaan hun ervaringen delen, maar er zijn ook twee sprekers van Google Mountainview aanwezig. Zij komen er onder andere de nieuwe ontwikkelingen bij Analytics voorstellen en ze geven meer zicht op de toekomst en de verdere uitbouw van Google Analytics.

Binnenkort meer info op de aparte site www.gabc.be. Voor meer info en early bird kaarten, mail naar marnik@bloovi.be

 

De 3 GACP's


 

 

 

--  --

Kan je dit artikel appreciëren? Deel het dan hieronder via Twitter, Facebook of Linkedin.

Volg je @bloovi al op Twitter? #bloovi