Nieuwste Parrot Drone doet je mond openvallen van verbazing:

Bloovi Redactie
Door Bloovi RedactieInnoveren
Ook via Facebook houden we jou op de hoogte over everything digital. Volg ons nu!

Parrot, het Franse bedrijf dat zich inmiddels ontpopte tot dé drone-fabrikant bij uitstek, heeft haar nieuwe drone 'Disco' voorgesteld op de Consumer Electronic Show in Las Vegas. Voor de liefhebbers: het is er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Kijk maar eens naar de mogelijkheden: 

Automatische Take-off

Drones zagen er de laatste jaren vaak hetzelfde uit. Tot op vandaag. De Parrot Disco is een drone die qua vorm erg lijkt op een miniatuur stealth-bommenwerper. Om hem te lanceren, hoef je de drone gewoonweg in de lucht te gooien. De autopilot functie doet de rest. 

45 minuten non-stop vliegen

De Parrot Disco beschikt over een autopilotfunctie met verschillende sensoren (accelerometer, gyroscoop, magnetometer, barometer & GPS). Het toestel weegt amper 700 gram en kan een topsnelheid bereiken van 80 kilometer per uur. De batterijduur is ook een meevaller, zo kan de drone 45 minuten non-stop vliegen.

De prijs van het toestel wordt later in 2016 bekend gemaakt. Zou jij er eentje willen? Hieronder kan je een prototype van het toestel aan het werk zien: