Digital talent aller landen verzamel u. En liefst bij Collect&Go als het aan Business Unit Manager Geert Boel ligt. De grootste online boodschappendienst van België blijven, dat lukt enkel en alleen door de juiste mensen rond je te verzamelen, zo is zijn overtuiging.

Gemakkelijke service voorop 

“Ik ben me er volledig van bewust,” zegt Collect&Go Business Unit Manager Geert Boel, “om Collect&Go binnen vijf jaar te laten groeien tot de beste, makkelijkste en grootste online boodschappendienst moeten we de juiste mensen rond ons verzamelen in alle facetten van de ketting.

Waar mensen vaak enkel denken aan diegene die de boodschappen doet, zijn bij Collect&Go alle aspecten van een bedrijf dat met e-commerce bezig is aanwezig. Een mooie uitdaging voor een Project Manager e-Commerce.

Geert: “Onze ambitie is om een gemakkelijke en eenvoudige service aan te bieden aan onze klanten. Maar eenvoud is dikwijls complex. Het is aan ons om die complexiteit aan de achterzijde te beheersen.” Daarvoor heb je Business Process Analysts en Applicatie Integratie Architects nodig.

Je hebt mensen nodig die bezig zijn met user experience om van de website en app gebruiksvriendelijke verkoopskanalen te maken, die heel intuïtief zijn en orders converteren.

Na de conversie volgt een performant ordersysteem voor een perfect op elkaar afgestemde logistieke doorstroming. Hiervoor heb je Functioneel Analysts, Logistics Engineers en Business Process Engineers nodig.

Al de digitale professionals die we nodig hebben, gaan vanzelfsprekend mensen moeten zijn met talent, maar ook mensen die boven zichzelf uitstijgen om er iets heel goed draaiend van te maken.

Die talenten moeten een mix van talenten zijn. Het is niet zo van: ‘we hebben hier de Geert en we gaan die tien keer kopiëren’. Nee, het moet aanvullend zijn.

Mensen die mee ideeën kunnen geven en sturen

Geert: “Onze insteek is: ‘Groot denken, kleine stappen zetten’. Dat betekent ook dat je dingen gaat doen die niet goed zijn en mislukken. Dat moet je aandurven.

Je moet kunnen omgaan met iets dat voortdurend in beweging is. Ik wil mensen aan boord krijgen die ons ook iets bijbrengen, mensen die mee ideeën kunnen geven en sturen.

Je mag ook los van je rol en functie-inhoud gaan, ik moedig dat aan. Je moet er als team staan. Ik vergelijk het met een voetbalploeg, je hebt een keeper, verdedigers, het middenveld en de aanvallers, maar als het nodig is voor de ploeg kan de verdediger ook vooraan lopen en een goal maken. Ook al is dat zijn rol niet. Met plezier in het spel volgt het resultaat wel.

Van Business Process Analyst tot Logistics en Software Engineer: ben jij of ken jij iemand die de uitdaging aan wil gaan om de ambitie van Collect&Go waar te maken? Bekijk dan hier het vacatureaanbod. Tip jij de kandidaat die het Collect&Go-team versterkt, dan doet Collect&Go een jaar lang gratis jouw boodschappen. Klik hier voor meer informatie.

Collect & Go