Naast marketeers en hr-consultants zullen ondernemers talrijk aanwezig zijn op WebTomorrow 2017. Ben jij een ondernemer en ben je op zoek naar inzichten, inspiratie of concrete antwoorden op bepaalde vragen? Dan is ons aangepast programma voor ondernemers op WebTomorrow wellicht iets voor jou!

WebTomorrow is voor ondernemers een uitgelezen kans om je voor te bereiden op wat komt en je bedrijf te wapenen tegen de nakende digitale veranderingen. Zo worstelen heel wat ondernemers met heel wat vragen gaande van technologische vernieuwingen op marketingvlak tot het ontwikkelen van de perfecte groeistrategie. Om ondernemers te helpen de juiste keuzes te maken krijg je op WebTomorrow een antwoord op belangrijke vragen zoals:

hoe bouw ik een startup uit tot een succesvol en internationaal bedrijf met 70 miljoen omzet?
 

     “From startup to global online business with 70 million revenues”
Tamara Lohan - oprichtster Mr & Mrs Smith



 

hoe zorg ik ervoor dat mijn nieuws zich sneller verspreidt?
 

“Fake news, distrust and anti-marketing”
Gerry McGovern - oprichter Customer Carewords

 



hoe word ik een beter leider?
 

“What does true leadership looks like when your office is full of millennials?”
Frank Van Massenhove - FOD Sociale Zekerheid Chairman

 

 

“Core values play a critical role in shaping culture, behaviors, decisions and heart of an organization”
Carmina Coenen - Salesforce.com Manager Solution Engineering

 



 

hoe kan ik succesvol ondernemen en samenwerken met derden?

Corporate venturing: how to make the most of corporate – startup collaboration”

Carine Lucas - Innovatie expert bij Agoria

 



met welke nieuwe digitale en technologische trends moet ik rekening houden?

 

“The Future of AI in Marketing”
Jeremy Waite - Evangelist en marketing visionair bij IBM Watson

 

 

 


Volgens onze bezoekers van vorig jaar scoorde WebTomorrow niet enkel met het programma, maar ook naast het podium scoorden we hoge punten. Dankzij een eigen networking applicatie kom je in no-time in contact met de voor jou meest interessante bezoekers op het evenement. Op die manier kan je mensen die je inspireren, of brainstormen met ondernemers die met dezelfde uitdagingen worstelen als jou. Via onze netwerk-app kan je snel een meeting plannen en zo elkaar eenvoudig gaan ontmoeten in de networking area

WebTomorrow brengt 1500 bezoekers samen, met andere woorden: op hetzelfde moment als wanneer jij aanwezig bent, zijn er nog meer dan 1000 andere digitale professionals met dezelfde interesses en waarschijnlijk heel interessante verhalen. Uit onze reviews van vorig jaar blijkt dat heel wat mensen het netwerk-aspect op WebTomorrow enorm konden appreciëren. Iets waar je dus maar beter volop gebruik van maakt als je komt! Door de juiste inspiratie op de te doen en de juiste connecties te leggen blijf je immers een stapje voor op jouw concurrentie. 😉

Dat WebTomorrow een succes wordt, daar zijn wij alvast van overtuigd. Jij ook? Bekijk hier ook nog eens het volledige programma. Nog geen tickets? Die koop je hier.