Consumentenonderzoek toont aan dat 60 % van de smartphone-gebruikers zich zorgen maakt over over de levensduur van de batterij van hun mobiele toestellen. Het energieverbruik van smartphones ligt namelijk veel hoger dan bij gewone mobiele telefoons. Panasonic Energy Europe kondigt hier met de introductie van Panasonic Portable Power een oplossing voor aan. Dit is een draagbare externe batterij die als lader gebruikt kan worden voor diverse elektronische toestellen zoals smartphones, mobiele telefoons, tablet-pc’s, MP3-spelers en draagbare spelconsoles.

Smartphones, tablet-pc’s en andere mobiele apparaten snel opladen

Een lege batterij is definitief verleden tijd want dankzij het compacte design past de externe batterij gemakkelijk in elke reistas. De externe batterijen zijn tot 500 keer te gebruiken en het opladen van de batterij gebeurt via een USB-poort en een bijhorende micro-USB kabel. De geïntegreerde driekleuren LED geeft gebruikers een handige indicatie over de oplaadstatus van de batterij. Ideaal voor onderweg, op reis of op een festivalterrein.

Panasonic Portable Power is verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

  • QL-201 voor de intensieve gebruiker: deze versie laadt een smartphone twee keer op en kan twee toestellen tegelijkertijd opladen.
  • QL-101 voor de frequente gebruiker: deze versie laadt een smartphone een keer volledig op
  • QL-102 voor de occasionele gebruiker: een smartphone*3 wordt tot 60% opgeladen.

De Portable Power batterijen zijn te koop in de Panasonic BELUX en NL webshop. Naast Portable Power vind je hier ook een wijd assortiment aan Alkaline batterijen, knoopcelbatterijen, herlaadbare batterijen, opladers, batterijen voor hoorapparaten en promoties. Voor meer informatie over Portable Power, kan je ook terecht op: www.panasonic-batteries.com

Win een Portable Power of een exclusieve kortingscode

Panasonic Energy heeft de handen in elkaar geslagen met Promo-code, de grootste kortingssite van België. Doe op promo-code.be mee aan de wedstrijdvraag en win één van de 25 gratis Portable Power batterijen 2700 mAh QE-QL 101 van Panasonic.

Alle verliezende deelnemers ontvangen een waardebon van €5 in de vorm van een kortingscode, deze kan men inruilen bij aankoop van een Panasonic Portable Power op shop.panasonic.be!