payleven, gespecialiseerd in mobiele kaartbetalingen, maakt vandaag haar intrede op de Franse markt. Vanaf nu kunnen ook Franse ondernemers bank- en kredietkaartbetalingen accepteren zonder vaste kosten en contractuele verplichtingen met behulp van de payleven kaartlezer. payleven is vooral een uitkomst voor zelfstandigen en kmo`s zoals restaurants, schoonheidsspecialisten, hotels, retailers en taxichauffeurs die op zoek zijn naar een eenvoudige, voordelige en veilige manier om kaartbetalingen te accepteren.

Kaartlezer voor KMO's

Het betaalsysteem, dat in september van dit jaar al succesvol in België werd gelanceerd, werkt met een kaartlezer en de smartphone of tablet van de ondernemer. Het online registratieproces is eenvoudig en neemt slechts enkele minuten tijd in beslag. De betaaloplossing is vanaf vandaag beschikbaar voor ondernemers en particulieren in Frankrijk op www.payleven.fr en binnenkort ook in de Franse Apple Stores en op www.apple.fr.

"Betalingen met bank- of kredietkaart zijn extreem populair in Frankrijk. 45% van alle betalingen wordt momenteel uitgevoerd met een betaalkaart. payleven wil het accepteren van bank- en kredietkaartbetalingen mogelijk maken voor kleine zelfstandigen en middelgrote ondernemers en hun bedrijfsvoering makkelijker en efficiënter maken" vertelt Konstantin Wolff, founder en CEO van payleven.

Daarnaast profiteren Belgische ondernemers vanaf vandaag van een lagere prijs voor de kaartlezer, deze kost vanaf vandaag nog maar €79 (€20 voordeliger dan voorheen). payleven verlaagt hiermee de drempel verder voor het accepteren van kaartbetalingen en helpt ondernemers op deze manier om de meeste omzet te halen uit de komende feestdagen en daarna.