Deze maand werd de PromoPromo app geïntroduceerd. De eerste app waarop een breed pakket van de Belgische huis-aan-huisfolders te bekijken zijn. Je kan kiezen uit verschillende categorieën en verschillende winkels, en door hun folders bladeren op je tablet of smartphone.

In omringende landen groot succes

In Nederland hebben de folder apps inmiddels als de grens van 1.000.000 downloads doorbroken. Maandelijks worden vele miljoenen folders via dit soort apps gelezen. Ook in Duitsland en Frankrijk bereiken folder apps de toppen van de appstore. De stap om België deze dienst aan te bieden lag dan ook voor de hand.

Gemakkelijk

Consumenten zullen de app waarderen. Met het programma kunnen ze snel door verschillende folders bladeren. Makkelijk is de keuze om direct te kiezen in welke categorie ze folders willen lezen, zoals supermarkt of elektronica.  Daarbij zijn ze eerder op de hoogte van promoties en kunnen ze ook promoties tot zich nemen van retailers die wat verder uit de buurt zijn. Ook kunnen ze direct uit de folder bestellen via de webshop van de retailers.

Zeeman founding partner

Zeeman is founding partner van dit initiatief. Jacques van de Bom, Marketingmanager Europa van Zeeman vertelt: “We ondersteunen van het begin de ontwikkeling van de digitale folder en zijn verheugd dat nu ook de Belgische consument via de PromoPromo app de folders kan lezen”.

De huis-aan-huis-app voor iOS en Android wordt vanaf vandaag gratis aangeboden in de App Store onder de naam PromoPromo. De app is er zowel voor Nederlandstaligen als Franstaligen.