Navdy: een slimme manier om veilig te sms'en achter het stuur:

Navdy: een slimme manier om veilig te sms'en achter het stuur:
Ook via Facebook houden we jou op de hoogte over everything digital. Volg ons nu!

maandag 27 oktober 2014

Navdy is een start-up met een revolutionair idee: smartphonegebruik achter het stuur tot het verleden verwijzen. Daarvoor heeft Navdy een projector gebouwd die werkt als een heads-up display. Met Navdy kan je notificaties veilig lezen, inkomende telefoongesprekken en sms’en beantwoorden én kan je het besturen via stemherkenning en simpele gebaren.

Dit is Navdy:

Naast je bestaande notificaties kan Navdy nog een pak meer. Via bluetooth gebruikt Navdy de data van je smartphone en ondersteunt het op die manier populaire apps zoals Google Maps, Spotify, Pandora of Google Music. Volgens de makers werkt het ook met de meeste social media apps en je kan zelf specificeren welke notificaties je wil ontvangen en welke niet. Ook handig: je kan sms’en, tweeten of je status updaten via de stemassistent.

Prijs & Beschikbaarheid

De start-up kreeg begin deze maand 6,5 miljoen dollar toegestopt van risico-investeerders. Navdy gaat zo’n 499 dollar kosten en kan je nu vooruitbestellen. Voor wie overtuigd is: Navdy is nu beschikbaar aan een tijdelijke korting waardoor het toestel nu 299 dollar kost. Navy is compatibel met Android 4.3+ & iOS 7+ toestellen en wordt ook verscheept naar Europa.

Meer info: Navdy.com

Tags: .Over Thomas Van Den Elzen


Thomas Van Den Elzen

Thomas is contentman van Bloovi.be en is verantwoordelijk voor de inhoud van de Bloovi site. Hij gaat dagelijks de dialoog aan met de digitale wereld...

 

Volg mij


Bekijk volledig profiel