Op 21 september wordt TEDxFlanders georganiseerd in de stadsschouwburg te Antwerpen. Het thema van TEDxFlanders dit jaar is: Naked - een evenement waar een blik wordt geworpen naar wat de toekomst ons zal brengen. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!

 

Naked

Iedereen herinnert het zich nog wel, de eerste keer dat je een werkje moest presenteren in de klas, je voelde je naakt, je wist nog niet wat de toekomst zou brengen en of je jouw dromen en verwachtingen in het leven ooit zou kunnen inlossen. Daarom is het thema van TEDxFlanders dit jaar: Naked - een evenement waar een blik wordt geworpen naar wat de toekomst ons zal brengen.

21 september 2013 - Antwerpen

TEDxFlanders gaat door op 21 september 2013 in de stadsschouwburg in Antwerpen. Doorheen de dag zullen spectaculaire sprekers van over heel de wereld aan het woord komen. Het zal een mix zijn van lokale als internationale sprekers & artiesten. Kortom het zal een dag worden waar je versteld zal staan & ook geïnspireerd zal worden!

Geintereseerd om deel te nemen? Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 79 per persoon.

TEDxYouth@Flanders on the same day!

Ook voor kinderen is er een speciaal evenement, zo gaat op dezelfde dag TEDxYouth@Flanders door, waar 100 kinderen doorheen de dag kunnen deelnemen aan workshops, creatieve & inspirererende presentaties die specifiek naar kinderen gericht zijn. Het Youth-event gaat door vlakbij het main event. Alle kinderen tussen 9 & 15 zijn welkom op TEDxYouth@Flanders 2013.

Tickets

Tickets voor zowel TEDxYouth@Flanders als TEDxFlanders kunnen zijn online te verkrijgen op deze website. Op de officiële website van het evenement is het nog even wachten, deze wordt gelanceerd in juni.

Praktisch