Royal Sporting Club Anderlecht zet een nieuwe stap in de verdere professionalisering van de club. De club wil de dialoog met alle supporters en de commerciële partners grondig verbeteren en optimaliseren. Daarom besliste de directie om exclusief samen te werken met het interactief communciatieagentschap These Days.

Het Belgisch agentschap, met kantoren in Brussel, Antwerpen en Amsterdam, maakt sinds enkele jaren deel uit van de internationale reclamegroep "Young & Rubicam". Het agentschap heeft een pioniersrol vervuld inzake community marketing, online marketing, content management en marketing en geïntegreerde communicatie. These Days levert onder meer diensten aan bedrijven als Nokia, Microsoft, Ford, Jaguar, Land Rover, Pioneer, Chiquita, BNP Paribas Fortis, .... en vele andere bedrijven en merken.

"RSC Anderlecht wil de marketing en communicatie afdeling van de club verder uitbouwen. Onze supporters beleven de club op nieuwe manieren langs digitale weg. Om aan hun eisen en vragen te voldoen doet de club vanaf nu beroep op de ervaring en kennis van These Days. Het bedrijf kon de commerciële en de communicatie afdelingen van de club overtuigen door een creatieve en innovatieve kijk op o.m. het ontwikkelen van diensten waar de supporters centraal staan. Samen zal RSCA met These Days  op korte termijn een aantal nieuwe diensten ontwikkelen en aanbieden. Dit zal de dienstverlening tav de fans en de partners aanzienlijk verhogen en verbeteren.  De samenwerking zal ongetwijfeld bijdragen tot de vernieuwing van het digitaal platform en haar innoverende kijk op klantenbeheer zal ten goede komen van al wie RSCA een warm hart toedraagt." Aldus algemeen directeur Herman Van Holsbeeck.

Gio Canini, CEO van These Days, geeft aan dat "de geplande communicatieinspannigen op o.a. de sociale en mobiele media de merkbeleving van supporters en partners gevoelig zal versterken".

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?