TradeTracker is als beste uit de bus gekomen in de categorie voor Affiliate Netwerken in de tiende jaarlijkse editie van de Emerce top 100, een publicatie gericht op het in kaart brengen van de leiders in E-business in Nederland in 2015. Na een bemoedigende derde plaats in 2014, behield de organisatie haar focus op het aanbieden van de meest transparante en beste service, waardoor zij op de toppositie is geëindigd.

"Trots om tot de besten te behoren"

De respondenten zijn vooral te spreken over de kennis/knowhow en goede prijs-kwaliteitsverhouding, mede hierdoor staat TradeTracker bovenaan de lijst. Rob van Bergen, Managing Director van TradeTracker Nederland, gaf het volgende commentaar: “Wij beschikken over een geweldig team, dat er altijd voor zorgt dat onze klanten voorzien zijn van alle middelen die zij nodig hebben om hun performance marketing doelstellingen te behalen. De jaarlijkse lijst die Emerce samenstelt bestaat enkel uit vooraanstaande bedrijven die geweldige prestaties leveren op verschillende gebieden. Wij zijn er dan ook trots op om wederom tot de besten te behoren.”



De organisaties werden met sterren beoordeeld naar aanleiding van een onderzoek dat werd uitgevoerd door meer dan 2000 experts. Deze experts leverden feedback op vier belangrijke categorieën: kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

TradeTracker scoort beter dan OMG, Zanox, Affilinet & Daisycon

TradeTracker veroverde de eerste plaats met een score van zeven sterren, daar waar de andere netwerken OMG, Zanox, Affilinet en Daisycon volgden met een score van zesenhalve ster. Het netwerk TradeDoubler sloot de categorie af met een score van vijfenhalve ster.

Van Bergen vertelt verder, “Ondanks dat we op de eerste plaats zijn geëindigd in onze categorie, laat deze score zien dat er ruimte is voor verbetering. Ik weet zeker dat ons team er alles aan zal doen om dit resultaat voor volgend jaar te verbeteren.”

De Emerce 100 is opgebouwd uit verschillende vooraanstaande bedrijven op het gebied van online marketing, ICT en E-business over het afgelopen jaar. Een uitgebreide lijst van alle categorieën en bedrijven is hier te zien. Tradetracker is ook in ons land actief als affiliate marketing speler. Meer info: tradetracker.be