Het einde van het jaar is zo'n beetje de tijd van verrassingen en cadeautjes. Die traditie wordt voortgezet door een aantal experts die ons een blik op de toekomst gunnen. We wijzen je hieronder de weg naar 3 sterke trendrapporten die je een idee geven van wat je in 2012 mag verwachten.

 

 

Online Trendrapport 2012 - Bart De Waele

Elk jaar schrijft Bart De Waele van Netlash-bSeen een trendrapport over de veranderingen, innovaties en verschuivingen in technologie, media & internet. Hij vraagt hiervoor de input van andere experts binnen deze gebieden, waardoor de kwaliteit én de kwantiteit van de informatie meer dan voldoende is.

Met claims als "Google wordt evil" en "R.I.P. Compact Disc" geeft het voor ons alvast voldoende stof voor dynamische discussies.

 

Hier kan je het Trendrapport 2012 gratis downloaden.

 

 

 

Het Travel Trends 2012 Rapport - Travelmedia

Het Travel Trends rapport gaat niet specifiek over internet of technologie, maar het zit er voldoende in verweven om ook dit rapport hier een plaatsje te geven. De travelsector is één van de sectoren die het snelst nieuwe trends in internet oppikt. Kijk maar naar de talloze sites die reizigers de kans geven hun mening te delen over hun hotel of bestemming.

Daarnaast wordt ook social media in het algemeen al sterk geïntegreerd in de reissector. Een voorbeeld hiervan zijn de Facebook-hotels die hier en daar de kop opsteken.

Hier kan je het Travel Trends 2012 Rapport gratis downloaden.

 

 

 

 

Trend Report 2012 - Trendwolves

Trendwolves is zonder twijfel één van de meest betrouwbare bronnen op vlak van nieuwe trends & tradities. Dit jaar behandelt hun trendrapport vooral de jongerentrends en hun invloed op beslissingen van bedrijven, overheden, ...

Je vindt er 4 belangrijke thema's:

  • Trends 2012: 9 inspirerende trendverhalen in woord én beeld
  • Zeitgeist: straight-forward visualisaties van onderzoeksinzichten
  • Coolhunts: thematische bijdragen uit ons netwerk van trendspotters en coolkids
  • Elements: de stem van jongeren

Let op: Dit trendrapport vraagt een investering van 285 EUR.
Download het Trend Report 2012 van Trendwolves.

 

 

 

 

--  --

Kan je dit artikel appreciëren? Deel het dan hieronder via Twitter, Facebook of Linkedin.

Volg je @bloovi al op Twitter? #bloovi