Van 15 tot en met 17 mei vindt een nieuwe editie van het OFFF-festival plaats in Barcelona. OFFF is gedurende drie dagen de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van digitaal design waaronder ook creatives HEISME en Farmboy. Zij bedachten een niet-alledaagse activatiecampagne rond het festival en vertrekken vandaag met elektrische BMW i3’s van Gent naar de Catalaanse hoofdstad.

Electric Challenge

De ‘electric challenge’ zoals creative studio HEISME en productiehuis Farmboy het zelf noemen, is tweeledig. Enerzijds gaan ze de uitdaging aan of ze er werkelijk geraken of niet. De BMW i3’s hebben een rijafstand van ongeveer 160 km en opladen duurt al snel 5 uur. Anderzijds willen ze onderweg inspirerende mensen vragen naar wat hen drijft in het leven en dit documenteren.

OFFF-festival

Eens aangekomen in Barcelona slaan ze de handen in elkaar met het OFFF-team om de sprekers van het festival rond te rijden door de stad en ondertussen bij hen ook te polsen naar hun drijfveren. Hoe geraakten zij als jonge starters professioneel waar ze nu staan? Op die manier schetsen ze inspirerende portretten van verschillende mensen, met verschillende achtergronden en passies.

Volg alles op de voet via live-tweets en webisodes op hun online platform www.drivetoofff.com.