Vintage Parijs in je broekzak

Vintage Parijs in je broekzak
Volg Bloovi ook op Twitter!

maandag 8 juli 2013

Heb je je altijd al afgevraagd hoe de ‘Champs Elysees’ er vroeger uitzag voor het de meest trendy straat van Frankrijk werd? Met behulp van de mobiele applicatie van MaVilleAvant kan je ontdekken hoe Parijs eruit zag in de jaren 1913. Bovendien krijg je met de app ook leuke weetjes over de Franse hoofdstad voorgeschoteld.

Hoe werkt het?

Bij het bezoeken van elke locatie krijg je een overzicht van de verschillen tussen ‘Then and Now’, waarbij vintage afbeeldingen geplaatst worden over het Parijs van nu.

Op die manier kan de lichtstad ontdekken op een heel andere manier. Wil je verder nog wat aanpassingen doen aan de eigenschappen van de foto? Dat kan. MaVilleAvant geeft je alvast een waaier aan mogelijkheden. Hier kan je alvast bekijken wat de app te bieden heeft: 

Uitdagingen genoeg

Met meer dan 2000 locaties ben je een eindje zoet. Wil je nog meer? Andere steden zoals Barcelona, Montreal, Nantes behoren ook tot de mogelijkheden. Iedere dag krijg je trouwens gratis nieuwe content voorgeschoteld.

Praktisch

Tags: , , .Over Cédric Dekeyster


Cédric Dekeyster

Cédric werkt tijdelijk als stagiair bij Bloovi. Zo assisteert hij bij de dagelijkse gang van zaken. Zijn interesses zijn films, voetbal, detectives en alles die te maken heeft met digitale communicatie.

Volg mij


Bekijk volledig profiel